Nyereményjátékok

Házi munka könnyedén? Az Euronics tippje: Electrolux Ergorapido®

Az Ergorapido egy többfunkciós kéziporszívó, mely hatalmas segítség a takarításban. Ugyanakkor egy többszörös dizájn díjas (többek között iF Design, Red Dot Design) termék is egyben. Valószínűleg ezért is választotta már világszerte 10 millió vásárló. Legnagyobb erénye, hogy mindig kéznél van, és mindig munkára készen áll.
Amikor szükséged van rá, egy szempillantás alatt leemelheted a töltőállványáról, és máris porszívózhatsz vele. Minden részletében teljesen intuitív, könnyedén, finom csuklómozdulatokkal irányíthatod. A kerekeken gördülő szívófeje meglepően fordulékony, nagyon jól veszi a kanyarokat és a hirtelen irányváltásokat. A beépített led világítás nem csak dizájnelem, ezt tapasztalni fogod, amikor először tolod be a porszívót a kanapé alá – merthogy oda is befér.

Amikor a konyhában a munkapultot vagy a nappaliban a kanapét akarod megtisztítani a morzsától vagy az apróbb szöszöktől, emeld ki a morzsaporszívót, és pár másodperc alatt tisztára porszívózhatsz minden felületet. Ha kell, tedd fel rá a részszívót vagy a kis kefe fejet. Az Ergorapido porszívód nagyon gyorsan és hatékonyan takarít. Ráadásul minden vendéged meg fogja csodálni.
Neked is tetszik? Most akár meg is nyerheted a 3 trendi, acélszürke metál színű Electrolux Ergorapido egyikét.

Házi munka könnyedén? Az Euronics tippje: Electrolux Ergorapido®

Az Electrolux Ergorapido porszívókat megtalálod az Euronics szaküzletekben, ahol a széles termékválasztékban szakértő értékesítők segítenek eligazodni, hogy biztosan megtaláld a legjobb ajándékokat karácsonyra. Az ország 57 városában 67 üzletben várjunk folyamatosan megújuló árukészlettel, akciós ajánlatokkal és a piac újdonságaival. Webáruházunkban kényelmesen válogathatsz kínálatunkból a nap 24 órájában.

Házi munka könnyedén? Az Euronics tippje: Electrolux Ergorapido®

Az Euronics szaküzleteket üzemeltető, 100%-ban magyar tulajdonú Vöröskő Kft. idén 25 éves születésnapját ünnepelte. A folyamatos és dinamikus növekedésnek köszönhetően mára 67 üzlettel rendelkezik, aminek száma jövőre tovább növekszik.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top