Nyereményjátékok

Nyerj Cuisinart Elektromos só és borsszórót és könnyítsd meg a karácsonyi sütés-főzést!

A karácsonyi sütés-főzésben nagy segítséget nyújthatnak Neked a Cuisinart innovatív készülékei, melyek használatával biztosan örömteli lesz az ünnepi készülődés. A készülékek kimagasló teljesítményének köszönhetően rengeteg időt takaríthatsz meg a konyhában.

A CUISINART lassan fél évszázada azzal a céllal jelent meg a kisháztartási gépek piacán, hogy a legfinomabb ételek elkészítését támogassa a professzionális technológiák bevonásával. Minden Cuisinart termék a tartós élettartam, a könnyű felhasználás, a profi megoldások és a legmagasabb szintű technológiák ismérvei alapján készültek.

Nyerj Cuisinart Elektromos só és borsszórót és könnyítsd meg a karácsonyi sütés-főzést!

Grill party a lakásban karácsonykor? Nem probléma, itt a Cuisinart Kontakt grill!

Varázsolj karácsonyi grill party-t a lakásban Cuisinart Kontakt grillel és kápráztasd el a családtagjaidat, vendégeidet az ünnepek alatt. A Kontakt grill használatával zsír hozzáadása nélkül süthetsz és grillezhetsz, akár a lakásban is. A készülék több funkciót is ellát: grill, barbecue, pirítós, panini, plancha, mellyel minden igényt kielégíthetsz. A 180 fokban kinyitható felső sütőlap használata praktikus és egyszerű. A megfordítható sütőlapok, sima és bordázott felülettel is rendelkeznek, sőt a hús vastagságának megfelelően állíthatod a sütőlapok távolságát is. A készülék beltéri, illetve kültéri használatra egyaránt ajánlott, így tavasztól a kerti sütögetések kedvenc kelléke is lehet.

Nyerj Cuisinart Elektromos só és borsszórót és könnyítsd meg a karácsonyi sütés-főzést!

Cuisinart SP2E Elektromos só és borsszóró

Ha eleged van abból, hogy túl sok sót és túl kevés borsot adsz az ételhez és még a kezed is elfárad a kézi darálók időrabló, hosszas tekerésében, akkor a Cuisinart elektromos só és borsszórót neked találták ki. A Cuisinart elektromos só- és borsdaráló a finom por állagútól kezdve a morzsaméretű szemcsékig, a kívánságodnak megfelelő méretűre őrli meg a sót, a borsot és az egyéb konyhai fűszereket. Az őrlés minősége a finomtól a durváig 5 fokozatban állítható, ami után a daráló már automatikusan a kívánt állagúra őrli a fűszereket.

Nyerj Cuisinart Elektromos só és borsszórót és könnyítsd meg a karácsonyi sütés-főzést!

Cuisinart Kompakt gyümölcsprés 500W

A nagy ünnepi sürgés-forgásban se feledkezz meg családod és saját magad egészségéről, hiszen télen szervezetünk igencsak nagy próbatételnek van kitéve. Különösen ügyelni kell a helyes táplálkozásra és a megfelelő C-vitaminbevitelre. A Cusinart Kompakt gyümölcsprés a napi vitaminbevitel elengedhetetlen kelléke azoknak, akik nem szeretik mindezt tabletta formájában beszedni. Készíts finom gyümölcsleveket, zöldségleveket és turbózd fel az immunrendszeredet télen is.

Nyerj Cuisinart Elektromos só és borsszórót és könnyítsd meg a karácsonyi sütés-főzést!

A Kompakt gyümölcsprés egy gombnyomással működtethető, fél literes gyümölcslé tartálya van, melyet akár saját poharunkkal is helyettesíthetünk. Rozsdamentes acél szűrőkosár és gondosan tervezett forgófej biztosítja a tökéletes frissítők elkészítését , míg a kivehető alkatrészek könnyen tisztíthatók, mosogatógépben is.

A Cuisinart készülékek használatával kreatívabbá válhatunk a főzés során. Próbáld ki a Cuisinart eszközöket és készítsd el egyszerűen a mesterszakácsok ételeit az ünnepekre!

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top