Nyereményjátékok

Maximális teljesítmény mellett alacsonyabb energiafogyasztás – a Philips új porszívóival

Szeretnéd megnyerni a képen látható Philips porszívók egyikét? A következő 3 kérdést helyesen megválaszolók között kisorsolunk egy porzsákos és egy porzsák nélküli energiatakarékos Philips porszívót!
A Philips új, kevesebb energiafogyasztásra optimalizált, energiatakarékos porszívói kiemelkedő takarítási teljesítményt biztosítanak otthonodban.
Maximális teljesítmény mellett alacsonyabb energiafogyasztás - a Philips új porszívóival

A könnyű és eredményes takarítás érdekében a Philips egyedülálló technológiát fejlesztett ki: a porzsákos modelleket AirflowMax, míg a porzsák nélküli modelleket PowerCyclone technológiával látta el. Az AirflowMax lehetővé teszi a porzsák egyenletes szétnyílását, így maximálisan kihasználva annak kapacitását; valamint a porzsák telítődése után is kiemelkedő porfelszívási eredményt biztosít. A porzsák nélküli modellek innovatív technológiája, a PowerCyclone hatékonyan választja szét a port és a levegőt, ezáltal otthonodat még tisztábbá varázsolja.

Minden új Philips porszívó alacsony fogyasztású, de nagy hatékonyságú motorral rendelkezik, emellett egyedülálló TriActive Max szívófejjel van ellátva. A TriActive Max szívófej tökéletesen illeszkedik a padlóhoz, valamint speciális talpával a szőnyeg legmélyebb rétegei közül is hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket.

Maximális teljesítmény mellett alacsonyabb energiafogyasztás - a Philips új porszívóival

HEPA 13 szűrővel ellátott porszívóink “Allergiabarát” minősítést kaptak az Európai Központi Allergiakutató Alapítványtól, így minden háztartás számára megfelelő megoldást jelentenek.

További információért látogass el a www.philips.hu weboldalra!

Nyakadon a TAVASZI NAGYTAKARÍTÁS?

2015. március 16. és 31. között 20% kedvezménnyel vásárolhatsz meg minden Philips padlóápolási terméket és gőzállomást a MediaMarkt online webáruházában!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top