nlc.hu
Nyereményjátékok
Családi nyaralás: végre kompromisszumok nélkül!

Családi nyaralás: végre kompromisszumok nélkül!

Ha próbáltad már, biztosan tudod, hogy a családi nyaralás nem könnyű műfaj. Ilyenkor kicsiknek-nagyoknak egyaránt meg kell találnunk a megfelelő programokat, miközben persze szeretnénk, ha a szülőknek is jutna a pihenésből...
Családi nyaralás: végre kompromisszumok nélkül!

Ha ezt kizárólag kompromisszumokkal próbálod megoldani, a végén fáradtabban érkezel haza, mint amikor elindultál. Szerencsére van olyan hely Magyarországon, ahol semmilyen kompromisszumot nem kell kötnöd. Legyen szó gyerekprogramokról, gasztronómiáról, wellness és beauty kényeztetésről, vagy akár szabadtéri kalandokról, a hévízi NaturMed Hotel Carbonában mindenki megtalálhatja a kedvére való időtöltést.

Az igazi vakáció egy hatalmas csobbanással veszi kezdetét!

A nyári hőségben semmire sem vágyunk jobban, minthogy elmerüljünk a hűsítő habokban. A Carbona mediterrán stílusú fürdőparadicsoma, pezsgőfürdője, és a híres hévízi termálvíz jótékony hatása várja a felfrissülni vágyókat. Eközben a legkisebbek gyermekcsúszdákon, a nagyobbak a kamaszmedencében játszhatnak önfeledten, élvezve a nyár legszebb pillanatait.

Családi nyaralás: végre kompromisszumok nélkül!

A kényeztetés mesterei szépségünkre is figyelnek

A Carbonát nemcsak fürdőparadicsoma teszi különlegessé, hanem az is, hogy itt a szépségedre is kiemelt figyelmet fordítanak. A hotel vendégei olyan különleges kezeléseken vehetnek részt, melyeket Kleopátra is megirigyelt volna. Az igazán csajos “Anya-lánya beauty program” során kipróbálhatod a személyre szabott kezeléseket a mySPIRIT skincare biokozmetikumokkal, miközben felejthetetlen élményben lehet részed szeretteiddel.

Családi nyaralás: végre kompromisszumok nélkül!

A Carbonában alvás közben is gyógyulhatunk

Az üdítő kikapcsolódás és szépülés mellett a Carbona szakértői rendkívüli hangsúlyt helyeznek az egészségre. Szakorvos várja a látogatókat, hogy a gyorsan, sorban állás nélkül elvégezhető állapotfelmérésekkel közösen alakítsák ki az ajánlatos kezelések és egészségkúra menetrendjét. Ráadásul a Carbonában a BEMER kúra keretében egy speciális, teljesen egyedülálló, világszabadalommal védett alvóprogram is elérhető. Ez nemcsak megkönnyíti az elalvást, hanem akár kétszeresére emeli az éjszakai mélyalvási fázisok számát. Az alvóprogrammal igazi mormotává változhatsz, és olyan kipihenten térhetsz haza a nyaralásról, mint még soha!

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top