Nyereményjátékok

Számtalan terápia egyetlen készülékben

A méltán népszerű FLABéLOS mozgásterápiás alakformáló készülék után újabb orvostechnikai eszközzel jelentkezik a Mediwel. Az ideg- és izomstimuláció elvén működő OTO Electro Therapad olyan sokoldalú fájdalomcsillapító, izomerősítő eszköz, hogy könnyen válhat a család kedvenc gyógyszermentes terápiás készülékévé.

Az OTO Electro Therapad a bőrön és a talpon keresztül leadott elektromos impulzusokkal gyógyszerek nélkül képes a váll, a láb, a fej, a derék, az izmok, az ízületek és a csontok fájdalmát csillapítani. Működés közben jelentős vérkeringés-javulás és mélyizom-összehúzódás tapasztalható, aminek hatására izmaink vérellátottsága megnő, testünkből kiválasztódik és elvezetődik a méreganyag és a pangó folyadék, a gyulladások gyógyulni kezdenek, a görcsök, zsibbadások oldódnak.

Számtalan terápia egyetlen készülékben

A Therapad nemcsak a talpunk reflexológiás pontjain keresztül képes az egész testre jótékony hatást gyakorolni, de a csomagban található 4 elektróda párna segítségével hatása testünk bármely fájó, gyulladásban lévő pontjára kiterjeszthető. A 4 párnácskát használhatjuk például nyaki fájdalom csillapítására, ízületi gyulladás (oszteoartritisz) vagy a felső végtagot érintő izomfájdalom esetén, gerincsérv okozta lábakba kisugárzó fájdalom enyhítésére, isiászra, menstruációs fájdalomra vagy hideg végtagok felmelegítésére.

Ha cukorbeteg van a családban, számára is hatékony kiegészítő terápiát nyújthat az Electro Therapad. Amellett, hogy javul a kezelt területek (főleg az alsó végtagok) vérkeringése, és az izomstimuláció révén a mélyizmok is edződnek, a készülék használatával megelőzhető a diabéteszes láb kialakulása, illetve a betegség olyan progressziója, mely a végtag elvesztéséhez vezet. A gép hatékonysága látható és érezhető használat közben is: a talpat stimulálva erőteljes összehúzódásokat látunk a lábunkon és akaratlanul mozogni kezdenek a lábujjaink.

Szeretnél többet megtudni az OTO Electro Therapadról? Keresd fel honlapunkat, és nézd meg, hogyan teszteli Dombóvári Vanda és Győrfi Pál a készüléket az RTL Klub Egészségkalauz című műsorában.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top