Nyereményjátékok

Nyerj Solanie Szőlő-Hialuron professzionális arcápoló csomagot!

Ápold arcbőröd a Magyar Termék Nagydíjas Solanie kozmetikumokkal, és védekezz az öregedés ellen.

Bőrünk öregedése összetett biokémiai és genetikai folyamatok összessége. Épp úgy hatással van rá genetikánk, bőrsejtjeink korlátozott számú osztódási képessége, ideg és hormonrendszerünk korral történő romlása, vagy a külső környezeti hatások által a bőrünkben okozott elváltozások.

Nyerj Solanie Szőlő-Hialuron professzionális arcápoló csomagot!

A genetikai öregedésünk sejt szinten van kódolva és ahogy öregszünk úgy befolyásolja sejtjeink, szöveteink szerveink “fiatalságát”. Az első apróbb ráncok már a 25 éves kor környékén megjelenhetnek. A bőr folyamatosan veszít rugalmasságából és tömörsége romlik. Bőrsejtjeink osztódásáért felelős őssejtjeink reprodukciós képessége romlik az új sejtek képződése lelassul. A hormonális változásokkal együtt pedig elvékonyodik, anyagcseréje lassul és megereszkedik.

A bőr azonban nem csak a belül lezajló folyamatok, hanem a külső környezeti hatások pl. a napfény, a levegőben található por, pollen, a bőrrel érintkező vegyi anyagok, vagy akár az általunk megválasztott táplálék mennyiségének és minőségégének a hatására is képes öregedni.

A genetikai öregedés késleltetéséért csak részben, a külső környezeti hatások által okozott elváltozások megelőzéséért pedig hatékonyan tehetünk.

A sejtek energiafelhasználása, valamint a káros külső környezeti hatások során rövid élettartamú oxigén tartalmú vegyületek úgynevezett szabadgyökök képződnek. Ezek már rövid távon is képesek sejtjeink működését befolyásolni, hosszú távon pedig akár a DNS károsodását is okozhatják. A Solanie új Szőlő –hialuron sorozata egy speciális Tokaj Oleo Complex®-et tartalmaz, mely magas flavonoid és polifenol tartalmának köszönhetően erős antioxidáns hatású. A speciális receptúrára épülő szinergikus alkotóelemek az A- C- és E-vitaminok hatásfokának többszörösével képesek közömbösíteni a már meglévő szabadgyököket, ugyanakkor meggátolni az újabbak képződését. A termékek fontos összetevője egy 3-as hatásmechanizmusra épülő hialuronsav, mely egyszerre hidratál, rugalmasítja a kötőszövetet és gátolja a bőrön keresztül történő vízvesztést, mely minden életkorban hatékony segítség a bőrnek. Növényi botox hatóanyaga csökkenti a mimikai izmok által okozott ráncok kialakulásának esélyét.

A Soanie Szőlő-hialuron» sorozatban tisztítók, arcápolók és a masszástermékek egyaránt megtalálhatóak.

Nyerj Solanie Szőlő-Hialuron professzionális arcápoló csomagot!

2014-ben és 2015-ben is nagy megtiszteltetés érte a Solanie márkát, hiszen a Solanie Argán növényi őssejt sorozat» mellett a Solanie Szőlő-hialuron sorozat nyerte el a kiemelkedő minőségű termékeknek járó Magyar Termék Nagydíjat.

Solanie termékeket keresd kozmetikusodnál!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top