Nyereményjátékok

Kaméleonos játék

Te is kívülről fújod már a legtöbb mese történetét? Tartasz tőle, hogy ma este is Piroska és a farkas, vagy Thomas a gőzmozdony lesz a gyerkőc kívánsága? Szeretnénk kicsit felrázni a mesélős estéiteket, ezért mutatunk nektek egy imádnivaló kis figurát, aki garantáltan belopja magát a gyerekek szívébe, meg persze a tiétekbe is.

Történetünk főhőse egy kedves kis kaméleon, aki szakít a hagyományokkal és biztonságos otthonát, a dzsungelt elhagyva izgalmas kalandok elé néz a nagyvárosban. Október 26-tól 6 héten át hetente kétszer találkozhattok kaméleonunkkal az NLCafé-n. Kövessétek történetét a gyerkőcökkel együtt, és a kellemes kikapcsolódás mellett még nyerhettek is.

Kaméleonos játék

Gyűjtögess velünk kaméleonokat novemberben!

Játékunk novemberben kezdődik, 4 hétig fog tartani, és kéthetente sorsolunk ki 40 darab plüss kaméleont a játékunkban résztvevők között, azaz összesen 80 darab kaméleon fog gazdára találni. A részvételhez nem kell mást tennetek, mint 2 hét alatt összegyűjteni 30 darab, az NLCafé cikkeinek soraiban megbúvó kis kaméleont – amihez akár a gyerekek segítségét is kérhetitek, illetve helyesen kell válaszolnotok az NLCafé.hu oldalon feltett kérdésünkre. A kaméleonok gyűjtését két hét leteltével újrakezdhetitek, így akkor is esélyetek van egy második kaméleon megnyerésére, ha az első körben már nyertetek egyet.

Nevezzétek el a kaméleont!

Eddig nem említettük, hogy hogy is hívják főhősünket, ez nem véletlen. A ti, és a kis meserajongók segítségét szeretnénk kérni ebben. Szerintetek milyen név illene egy ilyen apró, ámde mégis nagyon bátor állatkához? A következő lehetőségek közül válasszátok ki a számotokra legszimpatikusabbat!

Fejezzétek be ti a történetet!

Ezzel már majdnem ti is meseírókká váltok, hiszen a történet nagyon lényeges részét határozzátok meg a szavazatotokkal. Mit szólnátok hozzá, ha a történetet magát is befolyásolhatnátok? Szeretnétek ti dönteni kaméleonunk sorsának alakulásáról? Erre is lesz majd lehetőségetek a későbbiekben egy újabb játék során! Érdemes lesz részt venni a játékban, mert értékes nyeremények lelnek majd gazdára azok között, akik segítenek nekünk alakítani a mesét. Kövessétek a mesét október 26-tól és legyetek ti is részesei a bátor kaméleon történetének!

Kaméleonos játék

Találkozzatok a személyesen kaméleonunkkal

Van annál izgalmasabb egy gyermek számára, mint amikor találkozhat egyik kedvenc mesehősével? November 22-én erre is lesz alkalom, ugyanis a Millenáris “B” csarnokában megrendezett Téli fesztiválon bemutatjuk nektek ember nagyságú főhősünket. A rendezvényen izgalmas programokkal várunk benneteket, szülőknek és gyermekeknek egyaránt remek szórakozási lehetőségeket kínálunk.

A felnőttek részt vehetnek “Csináld magad!” workshopjainkon, például díszkészítő és süteménydekoráló foglalkozásokon, illetve vásárolhatnak a WAMP vásáron,  amíg a gyerkőcök jókedvéről a gyerekjátszóban animátoraink gondoskodnak majd.

Találkozzunk november 22-én 10-órától a Millenáris “B” csarnokban!

Kaméleonos játék

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top