Nyereményjátékok

A hasi zsír legyőzhető: az OTO e-Shape felveszi a kesztyűt

A hasi zsír makacs és ragaszkodó fajta, amely ránk telepszik, körbevesz, és csak hízik, terebélyesedik. Mivel számos egészségügyi kockázattal jár, nem javasoljuk, hogy hosszú távon etesd, helyette elmondjuk, hogyan szabadulj meg tőle.
A hasi zsír legyőzhető: az OTO e-Shape felveszi a kesztyűt

A legveszélyesebb zsírlerakódás a hasadon van

A hasi zsírt nem azért kell eltüntetni, mert esztétikailag nem szép, hanem mert rendkívül egészségkárosító hatása van. Okozhat magas vérnyomást, szív- és érrendszeri problémát, daganatot, ízületi gyulladást vagy akár 2-es típusú cukorbetegséget is.

Az e-Shape több irányból támadja a makacs zsírszövetet

A Mediwel alakformáló, helyi zsírbontó készüléke, az OTO e-Shape külsőre egy stílusos és kompakt készülék, valójában viszont egy hatásos zsírszövetromboló eszköz, amely a test bármely pontján képes megküzdeni a lerakódott zsírokkal. Biztosra megy, ezért több irányból indít támadást:

  • Különböző intenzitású rezgések segítségével a zsírsavakat elválasztja a zsírszövettől, hogy azok a nyirokrendszerbe kerüljenek.
  • Masszázstechnikájának köszönhetően a kezelt területen 10 perc alatt olyan jelentős vérbőséget és vér- valamint nyirokkeringés-javulást ér el, hogy a felszabaduló méreganyagok a nyirokcsomókba jutnak és ott végleg kiszűrődnek.
  • A készülék 3 dimenziós, körkörös és spirális rezgéseivel egészen a legmélyebb szövetekig eljut, a mélyizmokat stimulálja, hogy azok megerősödve kiszoríthassák a zsírt.
  • A has akupresszúrás pontjainak stimulálásával jelentősen javítja az emésztést, használatával felgyorsulhat az anyagcsere, ami segíti a fogyást.
A hasi zsír legyőzhető: az OTO e-Shape felveszi a kesztyűt

Aki már kipróbálta

Felhasználói tapasztalatok bizonyítják, hogy az e-Shape néhány hét alatt nem csak a derékkörfogatban, hanem a testzsír-százalékban is csökkenést eredményez. Ezzel párhuzamosan jótékonyan növeli a hasi régió izommennyiségét, amely, ha erősödik, képes kiszorítani a meggyengült, feltöredezett zsírszövetet.

Rendkívül sokoldalú: karcsúsít, méregtelenít, masszíroz, regenerál

Az e-Shape az alakformálás mellett energetizál, feltölt, tonizál, a méreganyagok kiürítésével jelentősen javítja a bőr állapotát. Ellazítja a kar, a hát és a váll izmait és mélymasszázzsal enyhíti a bennük keletkező fájdalmat. Időtakarékos megoldás, mert tévézés, olvasás vagy vezetés mellett is használható. A több méretben állítható övek segítségével a test bármely pontjára rögzíthető és a legjobb, hogy elfér egy női táskában!

Szeretnél többet megtudni az e-Shape-ről? Kíváncsi vagy a Mediwel többi termékére is? Akkor gyere és nézz szét weboldalunkon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top