Nyereményjátékok

Nyerd meg a karácsonyi ajándékod!

Idén, ha Karácsonyi ajándék vásárlásról van szó, akkor könnyű dolgod lesz. Nincs más teendőd, mint megkeresni egyet az ország 79 Euronics üzletéből, ahol 650 szakértő kollégánk segít mindenkinek megtalálni a minőségi, de olcsó ajándékot.

Nincs más teendőd, mint megkeresni egyet az ország 79 Euronics üzletéből, ahol 650 szakértő kollégánk segít mindenkinek megtalálni a minőségi, de olcsó ajándékot.
Az Euronics minden korosztály számára tartogat meglepetéseket legyen szó kis és nagy konyhai eszközökről a Hölgyeknek, játékkonzolokról a gyerekeknek vagy mindenféle navigációt és kommunikációt segítő okos kütyükről az Uraknak.  

Akciós ajánlataink keretében akár 5-70% kedvezménnyel vásárolhatod meg a család ajándékait, legyen az smart tévé, notebook, kenyérpirító, turmixgép, digitális videokamera vagy tablet, amelyeknek garantáltan mindenki örül.

Nyerd meg a karácsonyi ajándékod!

Amennyiben szeretnél egy fantasztikus Russell Hobbs Creations konyhai robotgépet, amelyet  felhasználóbarát módon terveztek meg, messzemenőkig figyelembe véve a teljesítmény és a stílusos kivitelezés megfelelő egyensúlyát, nincs más dolgod, mint velünk játszani!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top