nlc.hu
Nyereményjátékok
Vodafone Family – KID Játékszabályzat és részvételi feltételek

Vodafone Family – KID Játékszabályzat és részvételi feltételek

Kérjük, olvassa el figyelmesen a “Vodafone Family - KID" promóciós játék szabályzatát és részvételi feltételeit, annak megkezdése előtt!

A Vodafone Family – KID promóciós játékot (továbbiakban: Játék) Szervezőként a Vodafone Magyarország Zrt. (1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 6., cégjegyzékszám: Cg. 01-10-044159, adószám:11895927- 2-44) biztosítja. A Játék lebonyolítója a Central Digitális Média Kft. (1037 Budapest, Montevideo u. 9. (“Lebonyolító”),

A Játék kizárólag személyes használatra készült, üzleti és kereskedelmi célú felhasználása  szigorúan tilos.

 

1.  IDŐTARTAMA

A Játék 2016.01.25 00:01-kor indul, és 2016.02.07. 23:59-kor zárul le.

 

2.  RÉSZTVEVŐK ÉS A JÁTÉK MENETE

A Játékban részt vehet minden 18 év feletti, cselekvőképes természetes személy (magánszemély), aki a Játék időtartama alatt a nlc.hu oldalon (Honlap) feltett kérdésekre válaszol. A Játékban való részvétel feltétele a név, telefonszám és email-cím megadása.

 

3.  A JÁTÉK DÍJA, A NYERTES ÉRTESÍTÉSE, A NYEREMÉNY ÁTADÁSA

3.1.1                   A nyeremény egy Vodafone Smart Tab 3G Black + 2 éves MobilNet Basic előfizetés.

3.1.2                   Vodafone azt a személyt tekinti nyertesnek, aki részt vett a Játékban, a feltett kérdésekre a megadott időtartam alatt helyesen válaszolt, adatait hiánytalanul megadta és a Játékos neve a háromtagú sorsoló bizottság jelenlétében, a véletlenszerűség elvének eleget tevő gépi sorsolás útján kiválasztásra került 2016.02.08-án 10:00-kor.

3.1.3                A nyertes értesítése 2016.02.08-án email-ben történik. A Játék szervezője a kérdőíven megadott adatok alapján egyeztet a Nyertessel a nyeremény átvételének helyéről és idejéről, amely a nyeremény átvételével járó adminisztráció miatt egy megbeszélt Vodafone üzletben lesz. Ha a Nyertes bármely okból nem elérhető, illetve a megkeresésre nem reagál a sorsolást követő 10 napig vagy bármely okból nem veszi át nyereményét az egyeztetett helyen és időpontban, a továbbiakban nem jogosult a nyeremény átvételére, kártérítési igénnyel nem élhet. Ez esetben a nyeremény a Pótnyertes részére kerül átadásra.

3.1.4                A nyereményt csak a jelen Játékszabályzatnak mindenben megfelelő Játékos jogosult megszerezni. A Nyertes csak személyesen, a kérdésekre adott válaszok során megadott név igazolásával, valamint az átvételi elismervény aláírásával veheti át nyereményét. A nyeremény nem ruházható át. A nyeremény nem váltható be készpénzre vagy egyéb tárgyi nyereményre.

3.1.5                A Nyereményhez tartozó esetleges SZJA fizetési kötelezettséget a Szervező viseli. Szervezőt a Nyeremény átadásán és adóvonzata kiegyenlítésén kívül további kötelezettség nem terheli. A készülék kizárólag Vodafone SIM kártyával, Vodafone előfizetés birtokában használható. A nyeremény vonatkozásában Szervező a változtatás jogát fenntartja.

3.1.6                A Játékos saját felelőssége, hogy megbizonyosodjon arról, hogy illetéktelenek ne vegyenek részt a Játékban a nevében, a Vodafone-t erre vonatkozóan nem terheli felelősség.

A felhasználói jogosultságból fakadó vitákkal kapcsolatosan a Vodafone mindennemű felelősséget és a jogi út igénybevételének a lehetőségét kizárja.

A Játék szervezője nem vállal felelősséget a Játékban tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott következményekért.

3.1.7                Bármely nyertes kizárható, amennyiben nem felel meg valamely, a részvételi feltételben vagy jogszabályban foglalt követelménynek, így például az alábbi okok következtében:

a)                  ha a nyertes érvénytelen címet ad meg, és ezért a nyeremény nem kézbesíthető, így nem kapja meg a nyereményt,

b)                ha a nyertes bármilyen okból nem fogadja el teljes mértékben a Részvételi Feltételeket, vagy nem felel meg a Részvételi Feltételeknek vagy bármely vonatkozó jogszabálynak, valótlan adatokat ad meg,

c)                a részvételi feltételekben foglalt egyéb esetekben.

A nyeremény át nem vétele a Nyertest kártérítésre nem jogosítja.

 

4. KORLÁTOZÁSOK

A játékban felhalmozott mindennemű szellemi termék a szerzői jog védelme alatt áll, ezért tilos azt módosítani, másolni, tovább értékesíteni, illetve a jogtulajdonos írásbeli felhatalmazása nélkül semmilyen formában nem reprodukálható.

A “Vodafone” márkanév mind szöveges, mind ábrás formában védjegyoltalmat élvez. A védjegyoltalom jogosultja a Vodafone Group Plc, amellyel kötött Védjegyhasználati Megállapodás alapján Magyarországon a Vodafone Magyarország Zrt. ezen védjegyek használatára jogosult. A termék- és díjszabás – részben szöveges, részben ábrás – nevek a Vodafone Magyarország Zrt. bejegyzett védjegyei. A fentiekben megjelölt védjegyek egyike sem használható fel semmilyen módon és jogcímen a Vodafone Magyarország Zrt., illetve bizonyos esetekben a Vodafone Group Plc előzetes írásos engedélye nélkül. A jogellenes felhasználás a szerzői, a polgári, illetve a büntető anyagi jogszabályokban foglalt jogkövetkezményeket vonhatja maga után.

A Játékban nem vehetnek részt a Vodafone, illetve a Central Digitális Média Kft. munkavállalói, megbízottjai (vagy bármely más, egyéb jogviszony keretében közreműködők, értve itt például a munkaerő-kölcsönzést is), illetve mindazok, akik részt vesznek a Játék fejlesztésében és üzemeltetésében, illetve ezen személyeknek a Polgári Törvénykönyv szerinti közeli hozzátartozói.

Vodafone visszavonhatja, vagy megszüntetheti a Játékot részben vagy egészben bármilyen technikai, kereskedelmi vagy működési okból kifolyólag. Abban az esetben, ha a Játék megszüntetésre kerül a Vodafone által, a Vodafone törekszik arra, hogy a megszüntetés tényét előzetesen nyilvánosságra hozza. Ugyanakkor, a visszavonás, felfüggesztés vagy változtatás okától függően előfordulhat, hogy az előzetes értesítés nem lehetséges.

A Játékosok elfogadják, hogy a Játék használata során a részvételi feltételekben foglaltak bárminemű megszegésével a Vodafone számára okozott kárért teljes körű felelősséget vállalnak. A Vodafone a Játék elérhetőségét a részvételi feltételek megszegése esetén bármely Játékostól megvonhatja.

A Játékban történő részvétel kizárólag saját felelősségre történhet.

A Vodafone, illetve a Játék szervezésében részt vevő cégek egyike sem felelős és kizár mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt vagy jogi utat a Játék használata során, a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért okozott felelősséget.

A Játékos azáltal, hogy részt vesz a Játékban, automatikusan elfogadja az ezen Részvételi feltételekben felsorolt feltételeket és szabályokat. A Játékban való részvétellel a Játékos tudomásul veszi, hogy a Honlap teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn és a Lebonyolítón kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező és a Lebonyolító az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizárnak.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy minden jelenlegi és jövőben szervezett játékukból kizárják azt a Játékost, aki a Játék során bizonyítottan a Játék internet oldalának feltörésével, robot, vagy spam program használatával, vagy egyéb más csalásra lehetőséget adó módon kíván előnyhöz jutni.

A Szervező, illetve a Lebonyolító kizárja a felelősségét minden, a Honlapot, illetve az azt működtető szervert ért külső, ún. SQL támadások, illetve a telefonhálózatot ért támadások, meghibásodás estére. Tehát amennyiben a Honlap, illetve szervert vagy a kiszolgáló hálózatot ért támadás folytán a Játékosok téves rendszerüzeneteket kapnak nyereményeiket, a nyertes/nem nyertes státuszukat, stb. illetően, úgy ezen esetekre a Szervező, illetve a Lebonyolító semminemű felelősséget nem vállal.

Szervező, illetve Lebonyolító kizárják a felelősségüket a Honlap rajtuk kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt az nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesznek minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárják, illetve megszüntessék.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy amennyiben csalás gyanúja merül fel bármely Játékossal kapcsolatban, annak kivizsgálásához információt kérhessen a Játékostól, illetve a kivizsgálás időtartamára felfüggeszthesse a Játékos részvételét és a nyereményének az átadását. A Játékból – a Szervező megítélése alapján – kizárásra kerülhetnek azok a Játékosok, akik a Játék szellemével ellentétesen egy természetes személy neve alatt csapatban vesznek részt a Játékban, azzal a céllal, hogy a nyerési esélyeiket ezzel a megtévesztő magatartással megnöveljék. Ilyen Játékosoknak minősülnek például a sorsolásokon és egyéb nyereményjátékokon történő részvétel érdekében társult személyek, akik a nyeremények megszerzése érdekében összehangolják cselekményeiket és egy név alatt több személy teljesítményeit egyesítik, és ezzel megfosztják a nyerési esélyektől a tisztességesen játszani kívánó többi Játékost. A jelen pontban meghatározott, tisztességtelen magatartást tanúsító résztvevők vagy Játékosok kötelesek megtéríteni minden olyan kárt, amelyet a Játékkal összefüggésben a Szervezőnek és/vagy Lebonyolítónak okoztak.

 

5. EGYÉB TUDNIVALÓK

A Vodafone fenntartja magának a jogot arra, hogy e feltételeket vagy magát a Játékot kiegészítse, vagy módosítsa. A részvételi feltételekben a változtatás jogát fenntartjuk.

A fenti felhasználási feltételekre a magyar jog előírásai az irányadóak. Amennyiben vita esetén a felek békésen megegyezni nem tudnak, úgy alávetik magukat a Vodafone székhelye szerint illetékes bíróság illetékességének.

Az előfizető – felhasználó jogosultságból fakadó vitákkal kapcsolatosan Vodafone minden nemű felelősséget és jogi út igénybevételének a lehetőségét kizárja.

 

6. SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSE ÉS VÉDELME

A Játékban való részvételi szándékának kinyilvánításával a nyertes egyben kifejezetten hozzájárul, hogy nyereményhez jutása esetén személyes adatai közül nevének, továbbá a nyerés tényének az ajándék megjelölése melletti nyilvánossá tételéhez, valamint ilyen esetben vállalja a részvételt és együttműködést a Játékot, illetve a Szervezőt népszerűsítő, illetve a Nyereménnyel kapcsolatos reklám és egyéb marketing anyagok elkészítése során. Ebbe beletartozik a Játékkal és a nyereménnyel kapcsolatos fényképek, internetes post-ok, illetve tv felvételek készítése, valamint azok közzététele a Játékkal/Szervezővel kapcsolatos reklám anyagokban.

Vodafone a játékban résztvevők személyes adatait kizárólag jelen Részvételi Feltételekben foglalt kötelezettségeinek teljesítéséhez, továbbá a Játékos hozzájárulása esetén saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és az előfizető tájékoztatása céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton használja fel. A játék technikai lebonyolítása során Central Digitális Média Kft. (1037 Budapest, Montevideo u. 9.), mint adatfeldolgozó működik közre. Az értesítést, illetve a nyeremény átadását követően a személyes adatokat tartalmazó elektronikus fájlok haladéktalanul törlésre, illetve megsemmisítésre kerülnek. Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül további harmadik személy részére nem kerülnek átadásra, ide nem értve a jogszabályokban meghatározott eseteket. Amennyiben az érintett adattulajdonos a jövőben nem kíván további információkat kapni a Vodafone egyéb szolgáltatásairól, úgy a személyes adatainak marketing célú adatbázisból való törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatását a Vodafone Magyarország Zrt. 1476 Budapest, Pf.: 350. postai és az ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com elektronikus címeken keresztül írásbeli nyilatkozattal bármikor kérheti.

Itt található az Adatkezelési tájékoztató »

Jó játékot kíván a Vodafone!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top