nlc.hu
Nyereményjátékok
Variációk tél végi kikapcsolódásra

Variációk tél végi kikapcsolódásra

Egyre többet süt a nap, nyílik a hóvirág, csicseregnek a madarak. Tavaszodik. Ugye, Te is a friss levegőre, a természetbe vágysz? Ha kimozdulnál, mondj igent egy wellness hétvégére, kirándulj Hévízre, Sárvárra, Pécsre vagy Bükre, és fedezd fel a Danubius szállodák szép környezetét!
Variációk tél végi kikapcsolódásra

Tavak, arborétumok, erdők, folyópartok hívogatnak tavaszváró hangulatban, de a városi barangolások során is felfrissülsz. Már nyílik a hóvirág a 10 hektáros sárvári arborétumban, megjelentek a medvehagyma levélkék a Mecsekben, érdemes útra kelni!

Ha Téged is elért az év eleji hajtás, hidd el, csodát tesz, ha 2 napra kiszakadsz a mókuskerékből! A tavaszi szünetre és a húsvétra még sokat kell várnunk. Mit szólnál most azonnal egy wellness pihenéshez, amely segít átvészelni a hűvösebb heteket?

Talán még végig sem gondoltad, mennyi élmény fér egy hosszú hétvégébe. Az élménymedencék sodrásában kellemesen ellazulsz, a termálvíz átmelegít, a szauna felold Benned minden feszültséget. Tudtad, hogy a hévízi tóban akár télen is úszhatsz kedvedre, mert nem hűl le, hanem megőrzi 25 o C-os hőmérsékletét? Wellness masszázsok és testkezelések színes palettája várja, hogy felfrissítse bőrödet aromaolajokkal, iszappal, csokoládéval vagy tengeri sóval.

Variációk tél végi kikapcsolódásra

Vizes élmények, séták, szunyókálás, masszázsok, komótos büféreggeli, elegáns vacsora, egy pohár bor, finom kávé… Gasztromániások, figyelem! Bükön és Hévízen választhatsz akár all inclusive szállodát is, ahol korlátlan étel-ital fogyasztás is jár a wellness élmények mellé. Ugye, milyen jól hangzik?

Ha egészségtudatos vagy, és új energiákra cserélnéd felesleges kilóidat, irány Sárvár, ahol böjtölhetsz, lúgosíthatsz vagy diétázhatsz is. A szép környezetről, a speciális ellátásról és a wellness kényeztetésről gondoskodunk, Te csak az elszántságodat és a kitartásodat hozd!

Variációk tél végi kikapcsolódásra

Mihez lenne kedved? 3000 lépés felfrissüléshez, 48 óra pihenéshez vagy 72 óra lazításhoz? A Danubius szállodák minden kívánságodat teljesítik.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top