Nyereményjátékok

Hogyan fogyj a problémás testrészekről?

Lelkesen diétázol, mennek is le a kilók, de nem pont onnan, ahonnan szeretnéd? Ismerős, ugye? Már megnyúlt az arcod, kisebb lett a melled, de alig mozdul a hasadról az a fránya úszógumi, és a tricepszed is lóg, ahelyett, hogy feszesedne? Nem vagy egyedül a problémával, és nem is hagyunk egyedül vele: bemutatjuk az e-Shape-et, ezt a kompakt alakformáló és helyi zsírbontó készüléket, amely épp a problémás részeken támadja meg a felesleges zsírt.
Hogyan fogyj a problémás testrészekről?

A Mediwel alakformáló és helyi zsírbontóját a nehezen formálható helyeken felgyűlt, “bonthatatlan” zsírraktárok és lerakódott méreganyag ellen fejlesztették ki. Az OTO e-Shape épp ott kezdi meg az aktív zsírbontást, ahol te szeretnéd. Célba veheted vele a felkarodon, a hasadon, vagy akár a combodon lévő “párnácskákat”, de rendkívül hatásosan formálja a feneket, vagy a nehezen alakítható lovaglóizmot is, sőt 3 méretű övvel kapod meg, így valóban minden testrészeden kényelmesen használhatod.

Hogyan fogyj a problémás testrészekről?

Ha a hasadon használod az e-Shape-et, akkor a has akupresszúrás pontjait stimulálva az emésztésednek is nagyon jót tesz, serkenti az anyagcserédet. Egyedülálló körkörös és spirális rezgésekkel a szövetek legmélyére hatol, fokozza a nyirokkeringést, elvezeti a pangó folyadékot, segít eljuttatni a lerakódott anyagcseretermékeket és toxinokat a nyirokcsomókba, hogy ott kiszűrődhessenek. Segít elválasztani a zsírsavakat a zsírsejtektől, és ez utóbbiakat a nyirokrendszerbe áramoltatni. Rendszeres használat mellett akár már két héten belül érezni fogod a változást, de az e-Shape hatása öt perc használat után is nyilvánvaló: olyan fokú vérbőséget eredményez a kezelt területen, hogy ott erős viszketést, forróságot, enyhe kipirosodást tapasztalsz majd. A kellemes, bizsergető mélymasszázs ráadásul nem csak fogyaszt, hanem jólesően ellazít és regenerálja a fáradt izmokat, az élmény pedig – amit újra és újra át akarsz majd élni – nagyon jó közérzetet biztosít. Arra figyelj csak, hogy sem éhgyomorra, sem étkezést követő 1 órán belül ne alkalmazd!

Hogyan fogyj a problémás testrészekről?

Az e-Shape-et akár tévénézés közben is használhatod, sőt még csak otthon sem kell lenned, hogy működtesd, hiszen az autód szivargyújtójáról is használhatod, így mire beérsz a munkahelyedre, már túl is vagy a reggeli alakformáláson, kellemesen felmelegedtél, beindult az emésztésed, felgyorsult a vérkeringésed, igazi energiabombaként kezdheted a napot.

Szeretnél többet megtudni az e-Shape-ről? Kíváncsi vagy a Mediwel többi alakformáló, vérkeringés-javító készülékére is? Akkor gyere és nézz szét weboldalunkon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top