nlc.hu
Nyereményjátékok
Okos döntésekre inspirál a Bonux “Ötlettündér” kezdeményezése

Okos döntésekre inspirál a Bonux “Ötlettündér” kezdeményezése

Rohanó világunkban a valódi értékek jelentősége elhomályosodni látszik. Nézzük meg, melyek a legértékesebb dolgok számunkra? Egy mindentudó okostelefon, egy szuper autó, esetleg a szerelmünkre emlékeztető jegygyűrű? A Bonux "Ötlettündér kerestetik" versenyével, egy "hétköznapi" anyuka, inspiráló történetén keresztül szerette volna felhívni a figyelmet valódi értékek fontosságára.
Okos döntésekre inspirál a Bonux

Elena története a 2000-es évek gazdasági válsága idején kezdődött. Életének egyik legnehezebb szakasza volt ez. Attól félt, a munkahelyváltásnak köszönhetően, új kollégaként ő lesz az első, akitől szükség esetén megválnak. Egyedül nevelte fiát és sürgősen valamilyen megoldást kellett találnia anyagi problémáira, felkészülve ezzel egy esetleges, váratlan elbocsátásra.

Okos döntésekre inspirál a Bonux

“Amikor gyermek voltam, édesanyám vászonból készített rongybabát nekem. Ez a baba lett a legelső barátom. Ha bármi rossz dolog történt velem, hozzá fordultam. Rájöttem, hogy minden gyereknek szüksége lenne egy ilyen barátra.” – emlékszik vissza Elena a gyermekkorára, amely később is erőt adott neki a nehéz helyzetekben. Ekkor kezdett el maga is babákat készíteni a ház körül talált szükségtelenné vált anyagokból. Egy színházi kollégája hívta fel figyelmét a Bonux Facebookon zajló “ÖtletTündér kerestetik” versenyére. Kreativitásának, találékonyságának és leleményességének köszönhetően mára már nemcsak a keresetét egészíti ki sikeresen, de olyat alkothat nap mint nap, amellyel sok, hozzá hasonlóan nehéz helyzetet átélt nőt inspirálhat.

Okos döntésekre inspirál a Bonux

A történet gondolatteremtő erejében bízva a Bonux januárban itthon is elindította “Ötlettündér kerestetik” versenyét, ahol a csináld magad ötleteket díjazták. Az egy hónapig tartó versenyre több száz pályázat érkezett be, melyek közül a kezdeményhez csatlakozó Csorba Anita (az inspirációk.hu bloggere) és a Bonux mosószert forgalmazó Procter &Gamble zsűrije választotta ki a hat díjazott pályázatot. A pályázat győztese egy 100.000 Ft értékű vásárlási utalvánnyal lett gazdagabb, míg a további 5 díjazott fél évre elegendő Bonux mosószert kapott ajándékba. A nyertes pályázatokat és versenyre beküldött jobbnál jobb okos ötletek továbbra is mindenki számára elérhetőek az everydayme.hu weboldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top