nlc.hu
Nyereményjátékok
L’Oreal adatkezelés

L’Oreal adatkezelés

A Honlap látogatói a személyes adataiknak a honlapon történő megadásakor hozzájárulnak, hogy a L’Oreal Magyarország Kozmetikai Kft. (székhely: 1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 26-28., cégjegyzékszám: 01-09-268100) (továbbiakban “Adatkezelő“) a megadott személyes adatait (név, lakhely /ország, város/, születési idő, e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és direkt marketing céljára a jövőben is díjmentesen kezelje, a hatályos adatvédelmi törvény rendelkezéseinek megfelelően, a feliratkozástól számított 10 évig. Az adatok megadása önkéntes.

A látogatók személyes adatait az Adatkezelő kizárólag a Mindshare Médiaügynökség Kft. (székhely: 1123 Budapest, Alkotás utca 53. B épület II. emelet, cégjegyzékszám: 01-09-696437, valamint az OGILVY ONE, a.s. (székhely: Přívozní 2A, House No. 1064, Prague 7, Post Code 170 00, cégjegyzékszám: 25725831) részére adja át (továbbiakban “Adatfeldolgozó vagy “Adatfeldolgozók”). Harmadik személyek részére az adatok nem kerülnek továbbításra és azon nem válnak hozzáférhetővé. Az Adatkezelő és Adatfeldolgozók kötelezettséget vállalnak arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezésekre figyelemmel, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv-ben foglaltaknak megfelelően kezelik.

A honlapon személyes adataikat megadó látogatók az Adatkezelőktől bármikor tájékoztatást kérhetnek személyes adataik kezeléséről, továbbá kérhetik személyes adataik helyesbítését és megilleti őket a 2011. évi CXII. törvényben foglalt valamennyi jogosultság, így különösen tiltakozhatnak személyes adataik kezelése ellen.

  • A tájékoztatást az Adatkezelő a kérelem kézhezvételétől számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 25 napon belül írásban vagy elektronikus úton küldi meg az érintett látogatónak. A látogató jogosult kérni személyes adatai törlését (azaz visszavonni a személyes adatai kezeléséhez történő hozzájárulást tartalmazó nyilatkozatát). A törlés az Adatkezelő elektronikus címén (Lancôme <info@lancome-mail.com>), vagy postai úton (1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 26-28.) kérhető.

A látogató bármikor visszavonhatja a már megadott hozzájárulását, indokolás nélkül, részben vagy egészben.

Az Adatkezelő a hozzájárulás visszavonásáról történt értesítés kézhezvételét követően haladéktalanul gondoskodik az adatkezelés megszüntetéséről, véglegesen törli a látogatót a nyilvántartásából, és a visszavonással érintett személyes adatok törlésre kerülnek, majd mindezek megtörténtéről értesíti a résztvevőt. A kezelt adatok a törlési kérelmet követő 8 napon belül törlésre kerülnek az Adatkezelő adatbázisából, valamint az Adatfeldolgozó rendszeréből.

Amennyiben a látogató úgy véli, hogy az adatfeldolgozás ellentétben áll személyes, ill. magánéletének védelmével, vagy törvénybe ütközik, az Adatkezelőhöz vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat, vagy igényét bíróság előtt is érvényesítheti.

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-63554/2013.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top