Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Nyereményjátékok

Gőzmozdony Parádé és Étkezőkocsi Találkozó

Szeptember 10-én, szombaton 100 tonnás vasparipák száguldanak a Vasúttörténeti Parkban! Utazás igazi felfűtött gőzmozdonyon, parádés mozdonybemutatók, több fogásos gasztronómiai finomságok az étkezőkocsikban!

Igazi nosztalgiázás a gőzmozdonyokkal!

A Gőzmozdonyok Parádéja keretében három felfűtött gőzmozdony “mutatkozik be” a fordítókorongon, majd játékos, izgalmas mozdonybemutatók és ügyességi versenyszámok kápráztatják el a nagyközönséget. A bemutatót követően a látogatóknak lehetősége nyílik a gőzmozdonyon utazásra is este 18:00 óráig.

Gőzmozdony Parádé és Étkezőkocsi Találkozó

Az Étkezőkocsik Találkozóján magyarországi vasúti cégek konyhái versenyeznek egymással és nyílnak meg a közönség részére, ahol a vendégek finom fogások közül választhatnak. A versenyző csapatok étlapja megtekinthető majd a Vasúttörténeti Park honlapján, és lehetőség lesz előzetes asztalfoglalásra is az étkezőkocsikban.

A rendezvény alatt 9:00-18:00 óráig a Vasúttörténeti Park interaktív programjai közül egész nap kipróbálható lesz a nagy sikerű kerti vasút, a mozdonybemutató után pedig a hajtányozás és a sínautózás is igénybe vehető.

További információk:

www.vasuttortenetipark.hu
www.facebook.com/vasuttortenetipark.hu

Gőzmozdony Parádé és Étkezőkocsi Találkozó

 

Címlap

top