Nyereményjátékok

Nyerj környezetbarát tisztítószereket!

Akit érdekel a környezetvédelem, annak bizonyára nem kell bemutatni környezetbarát tisztítószereinket.

Büszkék vagyunk rá, hogy márkánk nemrégiben nyerte el a Cradle-to-Cradle® arany fokozatú minősítését, mert rajtunk kívül európai tisztítószer gyártó vállalat eddig még nem kapott ilyen elismerést. Nemcsak termékeink, de azok előállítása is egy olyan környezetbarát gyártási folyamat eredménye, amely megfelel a legszigorúbb Európai Uniós környezetvédelmi előírásoknak.
Az általunk használt alapanyagokat Európában termesztett növényekből nyerjük, és nem távoli kontinensekről szállítjuk, igyekszünk ebben is környezettudatos módon cselekedni.  Kész termékeink nem tartalmaznak semmilyen káros, egészségre ártalmas vegyszert. Ezzel szemben olyan jól bevált alapanyagokból készülnek, amelyeket már dédanyáink is tisztításra használtak, mint az ecet, szódabikarbóna, citromsav.

Nyerj környezetbarát tisztítószereket!

1986 óta készítjük környezetbarát mosó-, és tisztítószereinket Németországban. Természetes alapanyagokat tartalmazó takarítószereink épp oly hatékonyak, mint a vegyszer tartalmúak. Mivel manapság nagyon sokan szenvednek allergiás megbetegedésekben, ezért számukra is jó szívvel ajánljuk vegyszermentes, bőrgyógyászok által tesztel termékeinket.

A tisztítószerek csomagolását is környezetbarát módon végezzük, mert újrahasznosított papírt, környezetbarát festéket és ragasztót használunk hozzá. A flakonokat a háztartási szelektív hulladékból válogatott PET-palackokból készítjük és mára már elértük, hogy csomagolásaink nagy része 100%-ban újrahasznosított műanyagból készül.

A Frosch termékek használatával így nemcsak otthonunk tisztasága garantált, de közben óvjuk természeti környezetünket, és gyermekeink jövőjét is.

Itt még több információt találsz

Mentés

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top