Nyereményjátékok

Kényeztesd a talpaidat és maradj egészséges!

Őseink jól tudták, mi kell a lábnak, erős igénybevételnek tették ki: mezítláb jártak fűben, köveken, patakokban, sziklás talajon. A mi lábunk ezzel szemben naponta 10-12 órát tölt kényelmetlen vagy szűk cipőkben, és összenyomorgatott állapotban cipeli testsúlyunk mintegy másfélszeresét, sportolás közben ennek többszörösét, magas sarkúban pedig szinte a teljes súly a talppárnákra koncentrálódik. Naponta átlagosan 8-10 ezer lépést teszünk meg, ezért a fárasztó talpalás után igazán megérdemlünk egy kis kényeztetést.
Kényeztesd a talpaidat és maradj egészséges!

A Mediwel intelligens talpmasszírozója ötvözi az isteni kézi masszázs élményét a legmodernebb technológiával. Az OTO Adore Foot 15 perc alatt felfrissíti a fáradt lábat, javítja a vérkeringést, csökkenti a stresszt és kellemes relaxációs masszázzsal kényeztet. Ráadásul mindezt otthonodban, könnyedén!

Kényeztesd a talpaidat és maradj egészséges!

Talpunk nagyon érzékeny testrészünk, itt található mintegy 70 000 idegvégződés. Az OTO Adore Foot a talpon található reflexpontok masszírozásával stimulálja a keringést, szerveinket és testrészeinket, valamint beindítja az öngyógyító folyamatokat. A készülék világviszonylatban is egyedülálló technológiával, 24 különböző méretű és alakú masszírozó fejjel a talp összes reflexológiás pontját eléri. Két ponton a bokát is masszírozza és stimulálja az Achilles-ínat, amely az egyik legfontosabb reflexológiás pontunk: az egész test vitalitására hatással van.

Kényeztesd a talpaidat és maradj egészséges!

Ha szeretnél többet megtudni erről az otthonodban is könnyen használható talpmasszírozó gépről, keresd fel a www.mediwel.hu/oto-adore-foot oldalt. Ha szereted lábaidat és odafigyelsz a jelzéseire, akkor általa képes leszel megőrizni egészségedet, jó közérzetedet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top