Nyereményjátékok

Engedd el a feszültséget, és tapasztald meg a szabadság új szintjét! (X)

A sloggi bemutatja legújabb "Engedd El" kampányát, amely arra bíztat, hogy szabadulj meg a mindennapok növekvő elvárásaitól.
Engedd el a feszültséget, és tapasztald meg a szabadság új szintjét! (X)

Az elvárások sora folyamatosan növekszik, így egyre inkább azt érezheted, hogy napról napra egyre jobban oda kell tenned magad, keményebben kell dolgoznod, tökéletesen kell kinézned és éjjel-nappal elérhetőnek kell lenned. Arra törekszel, hogy minden nap teljesítsd a listád összes pontját, míg az e-mail fiókodba vég nélkül áramlanak a levelek, döntések sorát kell folyamatosan meghoznod, be kell fejezned egy munkahelyi projektet, ki kell takarítanod otthon, el kell menned az edzőterembe vagy már megbeszéltél a barátaiddal egy közös vacsorát… és még sorolhatnánk.
 
A sloggi 1979 óta a szabadság mellett kampányol, ezért úgy érzi, hogy segítenie kell abban, hogy változtatni tudj ezen a stresszes állapoton. Mindenkit arra bátorít, hogy hagyja a háta mögött a feszültséget, és tapasztalja meg az igazán felszabadult pillanatokat.
 
Az új “Engedd el!” kampánnyal a sloggi ösztönözni szeretne Téged, hogy lépj egyet hátra és koncentrálj  magadra, élj az adott pillanatnak és élvezd ki az élet apró örömeit. Mindegy, hogy egy jó könyv, egy közös piknik vagy egy egyedül eltöltött óra kapcsol ki igazán, a lényeg, hogy éld meg a pillanatot, és ne feledkezz el önmagadról a nagy rohanásban.

A fehérneműipar egyik vezető szereplőjeként a sloggi tisztában van vásárlóinak igényeivel. Szenvedélye, hogy magas minőségű, kényelmes és stílusos termékeket biztosítson vevői számára, amelyben magabiztosnak és tökéletesen komfortosnak érezhetik magukat, így el tudják engedni a rájuk nehezedő elvárásokat.

Az ősz-téli szezon fókusztermékei az EverNew Lace és a Wow Breeze család tagjai:

Az EverNew Lace széria tervezése során egy kis csipkedíszítéssel látták el a már ismert EverNew kollekció darabjait: a speciális kiváló minőségű alapanyagok kifejezetten ehhez a kollekcióhoz lettek kifejlesztve. A kollekció darabjai kiemelkedő kényelmet biztosítanak, ezen felül még számos mosás után is formatartóak és színtartóak, ezért örök garanciát vállalunk rájuk.

A Wow szériát a puhaság egy új szintjére emeltük: a Wow Breeze darabok az ultravékony, légáteresztő alapanyagnak köszönhetően tökéletes kényelmet biztosítanak, míg a sima és hőragasztott varrásszéleknek köszönhetően nem hagynak nyomot a bőrödön, és még a szűk ruhák alatt sem látszanak át, így tökéletes választásnak bizonyulnak a közelgő ünnepi szezonra.

Böngészd végig a sloggi legújabb kollekcióját: www.sloggi.com/hu-hu/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top