Nyereményjátékok

Játssz velünk és nyerd meg az öt pár ara Fusion4 cipő egyikét, egyenként 32.990 Ft értékben!

Éld át az ara cipők új dimenzióját!
Játssz velünk és nyerd meg az öt pár ara Fusion4 cipő egyikét, egyenkét 32.990 Ft értékben!


Minden láb egyedi

Kényelmi női cipők magas minőségben, kiváló formával és talpkialakítással, valamint minden igényt kielégítő bőségrendszerben. Ezek a fő irányelveink közel 70 éve. Ehhez a filozófiánkhoz Európa egyik legnagyobb német női cipőgyártójaként hűek vagyunk, ahogyan hozzátok, a vásárlóinkhoz is.

Azért, hogy az egyedi igényeiteknek még jobban meg tudjunk felelni, és még többen megtapasztaljátok a valódi kényelmet, a klasszikus ara cipők mellett nagy hangsúlyt fektetünk a modern, divatos termékekre is. “Divat & Kényelem”, ez az új mottónk!

A lábunknak sokat ki kell bírnia, s ha jól bánunk vele, akkor az az egész testünkre pozitívan hat. Az ara cipőknél sokrétű funkciók biztosítják, hogy hosszabb viselet után is kényelmesek maradjanak.

Játssz velünk és nyerd meg az öt pár ara Fusion4 cipő egyikét, egyenkét 32.990 Ft értékben!

A “Divat & Kényelem” új dimenziója: ara Fusion4

Az egyik legújabb ara cipő különleges kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a lábadra. Pontosan azokon a helyeken, ahol igazán fontos – erről gondoskodnak a kimagasló kényelmi tulajdonságok.

A fonott, rugalmas felsőrész dinamikusan idomul a lábad egyes részeihez: ott enged, ahol szükségesés, mégis stabilitást biztosít. A Dynergy® talp különleges felépítése optimális kényelmet nyújt: a lamellák rugóként működnek, támogatják és kímélik a lábadat járás és állás közben. Csillapítják a lépések rezgését megkímélve így az izomzatot, az ízületeket, a csontozatot és a szalagokat. Ennek az egyedülálló kombinációnak hála a lábadat egy új dimenzióban kényeztetheted!

Játssz velünk és nyerd meg az öt pár ara Fusion4 cipő egyikét, egyenkét 32.990 Ft értékben!

Az ara Fusion4 a divatot is követi. Modern, időtálló megjelenésének köszönhetően nagyon jól kombinálható az egyes ruházati stílusokkal. Sportos, laza és ízléses. Az ara Fusion4 az aktuális trendekhez illő, többféle színben érhető el.

Próbáld ki, és győződj meg róla, hogy az ara Fusion4 illik hozzád. A lábadra, és az igényeidhez is!

 EGYSZERŰEN. MINDIG. PASSZOL.

Az új ara Fusion4 cipőt az ara márkaüzletekben, az ara ONLINE Shopban és kiemelt viszonteladóknál tudjátok megvásárolni.

 ara Shoes Hungary Kft., 1112 Budapest, Budaörsi út 153.

E-mail: info@ara-shoes.hu

Tel: 06 1 248 1217

Honlap: www.ara-shoes.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top