Nyereményjátékok

Bent a hűvös, kint a zaj – az egyetlen mobil klíma, ami kültéren is elhelyezhető

A Fleximobil egy új generációs mobil klíma, mivel telepítése egyszerű, nem kell hozzá szakember, könnyen kezelhető, nincs helyhez kötve és könnyű a karbantartása. És ami a legfontosabb, hogy nagyon halk, mert a Fleximobil kültéren is elhelyezhető, így éjjel-nappal élvezheted a hűs szobát.

Sok esetben nem nyúlhatunk hozzá az otthonunk épületszerkezetéhez, le kell mondanunk a falra, mennyezetre szerelhető klímákról, de a kellemes, komfortos szobáról nem szeretnénk. Ebben az esetben a megoldás a Fleximobil mobil klíma. Vásárlás után azonnal használhatod, a telepítési útmutatónak megfelelően klímás szakember nélkül is beszerelheted, mindössze a hideg levegő bevezető csövet kell a falon vagy ajtón, ablakon átvezetni és a Fleximobil működik, máris élvezheted a kellemesen hűvös levegőt. A távirányító segítségével kényelmesen beállíthatod a kívánt hőmérsékletet.Tartósan és folyamatosan szabályozhatod vele a lakás hőmérsékletét, tökéletesen elvégzi a tér klimatizálását.

Bent a hűvös, kint a zaj - az egyetlen mobil klíma, ami kültéren is elhelyezhető

A Fleximobil ideális hűtésre a nyári nagy melegben, de gazdaságosan fűthetsz is vele a hűvösebb napokon. Mivel a mobil klímát kültéren is elhelyezheted, hasonló hatásfokkal rendelkezik, mint egy split klíma. Ha kívül van, akkor a távirányító mellett egy másik kezelőszerv is van: egy zsalus légbevezető kezelő nyomógombokkal. Így a legnagyobb nyári melegben sem kell bosszankodnod a hőség vagy a megemelkedett villanyszámla miatt. Az innovatív elpárologtató technológiának köszönhetően nincs cseppvíz, így nem kell a cseppvíztartályt üríteni.

Párátlanító funkciója nagy kapacitásának köszönhetően akár 50 liter vizet is képes kivonni a levegőből naponta, így a téli időszakban segít megelőzni a falak penészesedését.

Könnyen szállíthatod, mozgathatod mivel kerekei vannak és egy gyors mozdulattal áttelepítheted egyik szobából a másikba, de akár viheted magaddal az irodádba vagy a nyaralódba is. Elhelyezheted belül is, mint egy hagyományos mobil klímát, de lehet kívül is, mert esőálló. Tisztítása, karbantartása könnyű, nem igényel szakembert.

Amennyiben szeretnél egy megbízható, csendes, energiahatékony, extrákkal rendelkező mobil klímát verhetetlen áron, a Fleximobil a legjobb választás. Kompakt készülék – határtalan lehetőségek.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top