Nyereményjátékok

Akár 8 hétig tartó simaság*, fájdalom nélkül! (X)

Fedezd fel a Philips Lumea Prestige villanófényes szőrtelenítő készüléket, amely gyengéd fényimpulzusokkal segít megakadályozni a szőrszálak visszanövését!

IPL villanófényes szőrtelenítés
Az IPL (intenzív pulzáló fény) segít megakadályozni a szőrszálak növekedését. A pulzálás hővé alakul a szőrtüszőkben, ezáltal nyugalmi állapotba kerülnek és megáll a szőrszálak növekedése. A szőrszálak fellazulnak és kihullanak. Az IPL technológia a speciális szalonokban már 1997 óta rendelkezésre áll. Az ebből a professzionális IPL-technológiából kifejlesztett Philips Lumea lehetővé teszi a szőrszálak egyszerű és hatékony otthoni kezelését.



Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik olyan fájdalommentes és hosszantartó szőrtelenséget biztosító eljárást keresnek, amit otthonuk kényelmében tudnak igénybe venni.

Miért jobb megoldás az IPL, mint a többi szőrtelenítő kezelés?
Az IPL hosszabban tartó eredményt produkál, mint a kézi vagy elektromos borotva, epilálás, epiláló krém vagy a gyantázás, ráadásul a kezelés nem jár fájdalommal vagy viszketéssel. Nem szükséges naponta használni. Az IPL ideális sötétszőke, barna és fekete szőrszálak eltávolításához, míg a vörös, világosszőke, fehér/ősz szőrszálakon és sötétbarna bőrszínen nem hatásos. A melanin (pigment) elnyeli a fényt és ennek következtében a szőrszálak színe kifakul, a testszőrzet növekedése fokozatosan csökken. Ismételt kezelés után bőre csodálatosan szőrtelen és érezhetően sima lesz. A technológia megegyezik a professzionális szalonokban alkalmazott módszerekkel. Mivel a világosszőke, fehér/ősz és vörös szőrszálak melaninszintje alacsony, így a fény alapú szőrtelenítő kezelések nem hatékonyak ezeken a színeken.

Mi a különbség a szalonokban használt módszer és a Lumea között?
Az otthoni IPL technológiás készülékek is ugyanazon a szalonokban használt elven alapulnak, csak alacsonyabb fényintenzitással működnek. Ez azt eredményezheti, hogy a szőrtelenítés nem feltétlenül lesz olyan tartós, mint a szalonokban alkalmazott eljárás esetén, de ez a megoldás tartósabb, mint bármely más otthoni szőrtelenítési módszer, mint a gyantázás, epilálás, borotválkozás stb., mert így hosszabb idő telhet el két kezelés között is.

92%-al csökkenthető szőrzet, akár 3 kezeléssel**
A Philips Lumea Prestige villanófényes szőrtelenítő hosszú távú, univerzális megoldást kínál azoknak, akik szőrmentes, sima bőrre vágynak. Használata során a szőrszál gyökerét érő gyengéd fényimpulzusok megakadályozzák, hogy a szőr visszanőjön. Ezzel az eszközzel már 3 kezeléssel akár 92%-os szőrzetcsökkenés érhető el**. Ezenfelül könnyen használható és hatékony, valamint egyedi ívelt tartozékok járnak hozzá, amelyekkel optimális eredményt érhet el különböző testrészein. A SmartSkin érzékelő bármikor javaslatot tesz a bőrének leginkább megfelelő beállítás használatára.

Könnyű, biztonságos és gyengéd
A Lumea használata könnyű és biztonságos. A SmartSkin érzékelő révén könnyen kiválaszthatja a bőrszíne számára megfelelő teljesítménybeállítást. Kezelje gyengéden és hatékonyan különböző testrészeit. A teljes testkezeléshez akár 15 perc is elég.

Speciális tartozékok: optimális szőrtelenítés a test minden részén
A Philips Lumea Prestige olyan IPL-készülék, amely speciálisan ívelt tartozékokkal rendelkezik a különböző testrészeken való optimális eredmény elérése érdekében. A tartozékok eltérnek a formájukat, ablakméretüket és szűrőjüket tekintve, ezek segítségével speciális kezelést végezhet a testen (láb, kar, has) és az arcon (felső ajak, áll). Bikinivonalon és hónaljon is használható.


*A lábakon mérve, az első 4–5 kezelést követően. Az egyedi eredmények ettől eltérőek lehetnek.
** Vezetékkel használva, legmagasabb energiabeállításon mért idő, követve a kezelési útmutatót, lábakon mérve, a 3. kezelés után, az eredmény egyénenként változhat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top