Nyereményjátékok

Clarins. Minden életkorban a legszebben (x)

Simább, feszesebb, teltebb bőr természetesnek tűnő ragyogással és egészséges megjelenéssel – jelenleg a legtöbb nő számára ez az elsődleges elvárás öregedésgátló bőrápolóival szemben.


A Clarins a nők életének minden időszakát végigkíséri, hogy szakértő öregedésgátló bőrápolóival megmutassa teljes szépségüket. Elsőként egy intenzív bőrápoló szérum, hogy fokozza a krém öregedésgátló hatékonyságát. Utána egy megfelelő mindennapi esszenciális arcápoló krém a bőr szépségének megőrzésére.

A Double Serum több, mint egy sima szérum, hiszen (20+1) hatékony növényi kivonattal dekódolja a bőr fiatalságának nyelvezetét annak érdekében, hogy látható eredményeket érjen el az öregedés jeleivel szemben. Az új, kurkumával gazdagított, legkorszerűbb formula, melyet a Clarins laboratóriumaiban fejlesztettek ki, fokozza a bőr 5 élettani funkcióját. 25 év felett minden bőrtípus esetében nélkülözhetetlen.

30-as éveink – Kimerítő nappalok, rövid éjszakák: a mozgalmas, fárasztó életstílus az öregedés jeleinek korai megjelenését okozza. A Multi-Active termékcsalád segít a bőr idő előtti öregedésének csökkentésében. Az arcbőr eszményien sima és azonnal puha lesz, megőrzi friss, ragyogó megjelenését.

40-es éveink – 40 éves kor körül a bőr elvárásai a szépségápolási termékekkel szemben megnőnek. A hatékony, öregedést gátló összetevőkben gazdag Extra-Firming termékcsalád tagjai megőrzik a bőr optimális ellenállását, rugalmasságát, feszességét és ragyogását, vagyis meghosszabbítják a bőr fiatalos megjelenését.

50-es éveink – Az energia és a ragyogás rendkívüli koncentrációjaként a Super Restorative termékcsalád azoknak a nőknek készült, akik szeretnék, ha belső fiatalságuk a bőrükön is látszódna, a korhoz köthető hormonális változás ellenére is.

Ne ébredjen többé arra, hogy az idő múlása nyomot hagyott a bőrén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top