Schweickhardt György cégalapító cukrászmester 2003 óta készíti népszerű Gesztenye Marci gesztenye rudakat natúr, meggyes és sárgabarackos ízben. A laktóz- és gluténmentes termékcsalád azóta már új gyártósoron, megújult technológiával készül a csepeli üzemben, a Gesztenye Marci pedig már szív formában is megtalálható az üzletekben.
A Geszti Esztit, a 80-as évek nosztalgikus gesztenyés desszertjét 2011-ben dobta újra piacra a védjegyjogosult Prima Maroni Kft., de a retró csomagolásba egy teljesen új, a korszerű táplálkozásnak megfelelő termék került. A köztudottan egészséges gesztenye és az abból készült termékek a kedvező beltartalmi értékeinek és magas élelmirost-tartalmának köszönhetően nagyon jól beilleszthetők a korszerű táplálkozási étrendbe. A gesztenye értékes összetevői (vitaminok, ásványi anyagok, élelmi rost) ráadásul feldolgozott formában is megmaradnak, így valóban egészséges desszertek készíthetők belőle.