Nyereményjátékok

Stílus, elegancia és varázslat az ünnepekre (x)

Bármilyen ünnepre is gondolunk, az első dolog, ami eszünkbe jut, az a közös étkezés. Romantikus vacsora, családi ebéd, baráti ünneplés – a szépen terített asztal elengedhetetlen.


A 18–19. századnak köszönhetjük a damasztterítőt, a porcelán étkészletet, így az étkezés kultúráját is. Mára mindenki számára elérhetőek és hozzáférhetőek a terítés kellékei, és ezeket előszeretettel használjuk is.

A legfontosabb, hogy legyen egy olyan ünnepi étkészletünk, amely stílusos és elegáns. Erre a célra válasszunk finom porcelánból készült terméket. A porcelán a kerámiaipar legnemesebb anyaga, fő összetevője a kaolin. A belőle készült termékek pedig szépséget, eleganciát és stílusosságot sugároznak.


Ha megvan a tökéletes étkészletünk, gyerekjáték az ünnepi terítés. Válasszunk még egy szép, egyszínű damasztterítőt hozzáillő szalvétával, a többi kiegészítőt pedig az alkalomhoz illően variálhatjuk.


A fehér étkészlethez szinte bármilyen kiegészítő illik. Klasszikus díszítés lehet hozzá az ezüst és az arany. Karácsonyos a piros, a zöld. Trendivé tehetjük natúr, lila, rózsaszín vagy bármilyen nekünk tetsző színnel. A lényeg a harmónia, vagyis az összhatás.

Mindig gondoljuk át az alkalmat, és néhány aprósággal varázsoljunk. Gyertya, virág, üveggömb, raffiadísz, bármi számításba jöhet. Az ünnepi terítésnek csak a képzeletünk szabhat határt.


Az interneten számtalan ötlet vár ránk, hogy igazán stílusossá tegyük az alkalmat, de tökéletes étkészletet  biztosan tudunk ajánlani hozzá.

Időtlen, modern dizájn, különleges dombornyomás, fényesen csillogó ezüst-platina mintával – maga a tökéletes elegancia, ez a Celebration étkészlet. Anne Rooslin képzőművész és designer munkája, amelyet az örök szerelem és romantika inspirált. Ezt a páratlan étkészletet Madeleine svéd hercegnő és vőlegénye, Chris 2013-as esküvőjére álmodták meg. 


A kivételes formatervezés minden terítést különlegessé és elegánssá varázsol. A kiemelkedő minőségű porcelánt csillogó szürke, íves díszítés és kézzel festett valódi platinaszegély teszi ünnepivé. Akár egy ékszer az asztal közepén, úgy aranyozza be a Celebration az ünnep fényét.

Itt meg is rendelheted! >>>

A Fyrklövern exkluzív márkával egyedi étkészleteket, poharakat, evőeszközöket és dekorációs termékeket kínálunk ügyfeleinknek. A Fyrklövern egyet jelent a példátlan minőséggel. Már több mint 40 éve készítjük luxusminőségű termékeinket kizárólag ügyfeleink számára.

Termékeink kifejlesztése során a kifinomult szépség, a funkcionalitás és a különleges formatervezés ízléses együttesét ismert művészek, neves divattervezők és gyártók biztosítják. Együttműködő partnereink többek között a Bernadotte International, Lapponia, Orrefors, Goebel, Magnor és a Vallila Interior. Ön mint ügyfelünk számos nagyszerű és egyedülálló ajánlatban részesülhet, és olyan színvonalas termékekhez juthat, melyeket kizárólag a Fyrklövernen keresztül vásárolhat meg.

Stílusosan teáznál, forralt boroznál, vagy éppen forró csokit innál?


Játssz velünk, és nyerd meg a Fyrklövern 6 személyes Santa Christmas karácsonyi bögrekészletét vagy egy exkluzív női karórát! >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top