Nyereményjátékok
Szponzorált tartalom

Avatar Discover Pandora kiállítás

James Cameron világsikerű filmje alapján készült új, interaktív kiállítás a maga valójában mutatja be a Na’vi-k csodavilágának lélegzetelállító környezetét, inspiráló kultúráját és különleges teremtményeit.

A XXI. század filmtermésének egyik legjelentősebb, korszakalkotó alkotása, James Cameron AVATAR című filmje inspirálta azt a kiállítást, amit Európában először Budapesten mutatnak be. Az AVATAR: Discover Pandora című, rendkívül látványos blockbuster kiállítás bemutatja Pandora lélegzetelállító környezetét és lenyűgöző teremtményeit. Az esemény február 2-án nyitott meg az Andrássy Élményközpontban és május 31-ig lesz látható.

A kiállítás megragadja és elhozza a földre egy idegen világ lenyűgöző szépségét, egyedi betekintést kínálva, hogy Pandora szemszögéből milyennek látszik saját bolygónk. A szórakoztató és oktató kiállítás látogatói megismerhetik Pandora világának tudományos és csodálatos jelenségeit.

Pandorát valós, létező világként bemutatva az AVATAR: Discover Pandora kiállítás izgalmas és lenyűgöző környezetébe belépve a látogatók interaktív módon részt vehetnek Pandora életében, csodálva és megismerve változatos növény- és állatvilágát, egzotikus vadállatait valamint az itt élő Na’vi nép kultúráját és mondavilágát. A látogatók ismereteket szerezhetnek a Pandora felfedezését lehetővé tevő űrutazásról és tudományos eredményekről az Alpha Centauri naprendszerben, felfedezhetik Pandora környezetét és világát, valamint találkozhatnak Pandora őslakosaival, beszélgethetnek a Na’vi néppel, a 270 centiméternél is magasabb humanoid lényekkel kultúrájukról, nyelvükről illetve zenéjükről. Megtapasztalhatják, milyen gyönyörűek Pandora ékszerként ragyogó, belső fénykibocsátásra képes növényei és állatai, megismerhetik az AMP mobil páncélruha használatát, beleképzelhetik magukat az Avatar Programba és számos egyéb élmény is várja a látogatókat.

A kiállítást, ami ugyanolyan autentikus és áttörően újszerű élményt kínál, mint James Cameron 2009-es nagysikerű filmje, a GES nemzetközi rendezvényszolgáltató cég kreatív csapata a Lightstorm Entertainment és a FoxNext vállalatokkal szoros együttműködésben hozta létre. A hazai esemény az Andrássy Élményközpontot létrehozó, eddig számos kiállítást szervező, valamint Magyarország legnagyobb színpadi produkcióit – nemrég az Álomutazó című előadást – életre hívó TulipánTündér Produkció együttműködésével jött létre.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top