Nyereményjátékok
Szponzorált tartalom

Május a családok hónapja

Digitális világunkban ma már sokkal többféle veszélynek vannak kitéve a fiatalok, mint az ezt megelőző korszakokban szüleink, nagyszüleink.

Friss statisztikák szerint a mai fiatalok akár napi 10-11 órát is a “neten lógnak”, ahol akár egy chatüzenetben, e-mailben vagy játékon keresztül is érkezhet vírus, amelynek segítségével távoli támadók hozzáférhetnek személyes adatainkhoz, vagy a webkamerákon keresztül leshetik meg gyermekeinket. Tudatos szülőként mindent meg kell tenni azért, hogy megóvhassuk gyerekeinket a neten keringő közel 900 millió vírustól.

A Sicontact Kft. küldetésének tekinti, hogy minél több család számára elérhetővé tegye a biztonságos és minőségi vírusvédelmet. Ennek érdekében gyermekünk diákigazolványával 50%-os árengedményben részesülhetünk ESET Internet Security vírusvédelmi program vásárlása esetén. A „Május a családok hónapja” kampány alkalmából pedig a diákkedvezmény mellett most egy 3 hónapos mobil eszközre telepíthető prémium vírusvédelmi megoldást is biztosít a kedvezményt igénybe vevők körében.

Bővebben a Családok hónapjáról

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top