Nyereményjátékok

A Lenor új kollekciója (x)

A Lenor új kollekciója az illatbarátokat szólítja meg. A Lenor három, már jól ismert öblítőjéhez megalkotta a tökéletesen harmonizáló illatú mosószert és illatgyöngyöket, hogy az illat szerelmeseinek kedveskedjen: együtt hosszan tartó üdeséget lopnak otthonába.


Jólesik a nap végén patyolattiszta, ropogós és friss illatú ágyneműbe bújni, vagy fürdés után szárítkozni egy puha, illatos törülközővel. Hihetetlenül egyszerű a frissen mosott ruha élményét megélni nap mint nap a Lenor összeillő illatú termékeinek együttes használatával.

Illatkollekció

Spring Awakening: patyolattiszta fehér ruhák a tavaszi virágok, a finom pacsuli és a fehér cédrus élénk, friss illatával.

Lenor Gold Orchid: tökéletesen megóvja a ruhák színét, illatában a vanília érzékisége keveredik a mimóza, méz, rózsa és érett őszibarack édes aromájával.

Lenor Amethyst & Floral Bouquet: a mosószer, az öblítő és a parfümgyöngyök illatában a felpezsdítő bergamott, az elegáns frézia és az érzéki jázmin idillien bársonyos elegye magabiztosságot sugall.

Használja a három terméket együtt:

1.       tegye a Lenor mosókapszulát a dob aljába, mellé az illatgyöngyöket,

2.       jöhet a szennyes,

3.       adjon hozzá a mosószerrel harmonizáló illatú Lenor öblítőt.

Az eredmény: makulátlan tisztaság, puhaság és frissesség. A Lenor összeillő illatkompozíciói külön-külön is csábítóak, együtt azonban ellenállhatatlan, tartós üdeséget varázsolnak gardróbjába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top