Nyereményjátékok
Szponzorált tartalom

Van megoldás a pigmentfoltok ellen!

Kevés olyan hatóanyag van, amelynek bőrszépítő hatását komoly szakirodalmak is alátámasztják, de a C-vitamin ilyen. Bőrgyógyászok, kozmetológus szakértők és beauty bloggerek szerte a világban a C-vitamin bőrápolási előnyeiről beszélnek, de lássuk, miért is fontos, hogy mindenképpen része legyen a napi bőrápolási rutinunknak.

Mi is a bőr fiatalságának titka?

Tudtad, hogy a C-vitamint szervezetünk nem képes saját maga előállítani? Ezt csupán megfelelő táplálkozással, táplálékkiegészítőkkel és bőrápoló készítmények segítségével tudjuk biztosítani a számára. Ezenkívül erőteljes antioxidáns, amely fokozza a bőr ellenálló képességét a környezeti hatások ellen, így tartva frissen, ragyogóan és üdén a bőrt. 

 

Hogyan tartsuk meg a bőrünk rugalmasságát?

Egy bizonyos kor után mindannyian küzdünk a ráncok ellen, hiszen a kollagén, ami bőrünk feszességéért felel, folyamatosan csökken a szervezetből. Ezért minél előbb gondolni kell az arcbőr megfelelő táplálására. Ráadásul az egyre magasabb UV-sugárzás tovább fokozza a bőr öregedésének folyamatát. „A C-vitamin az egyik olyan összetevő, amely a leghatékonyabban serkenti a bőr saját kollagéntermelését” – ismerteti dr. Kassai Ildikó bőrgyógyász-kozmetológus, a Diadermine szakértője. Az Expert Active Glow sejtenergizáló nappali és éjszakai arckrém feszesítő C, H, D derma vitaminokat tartalmaz, és rendszeres használat mellett fiatalabb kinézetű bőrt eredményez.

 

Téged is zavarnak a pigmentfoltok?

25-30 év felett a bőr kezd veszíteni rugalmasságából, és további kellemetlen látható jelek, mint a pigmentációs rendellenességek is megjelenhetnek. Ennek egyik leggyakoribb formái a pigmentfoltok, amiket rendkívül nehéz eltüntetni. A C-vitamin segít elhalványítani a meglévőket, és támogatja, hogy újabbak ne alakulhassanak ki. „A fáradt, fakó vagy pigmentfoltos arcbőr esetén az egyik legjobb fegyver egy tömény C-vitamin-kúra, amely egyenletes színűvé és ragyogóvá teszi a bőrt. A Diadermine Expert Active Glow bőrtónus-élénkítő széruma a bőrfiatalító funkció részeként a pigmentációs rendellenességek kivédésében is fontos szerepet játszik” – hangsúlyozza a Diadermine bőrgyógyász-kozmetológus szakértője.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top