Nyereményjátékok
Szponzorált tartalom

5 ok, hogy miért Máltán tanulj angolul

Az angol nyelv ismerete egyre inkább nélkülözhetetlen, az internet vagy a mobil használatakor, az éttermekben és utazáskor. De melyik helyszínt válasszuk a nyelvtanuláshoz?

Miért éppen Máltát?

1.       Budapestről és már Debrecenből is mindössze 2 óra alatt, egész évben a Wizz Air és a Ryanair közvetlen járataival könnyen elérhetők a Máltai Szigetek.

2.       Köszönhetően Málta kis méretének, minden közel van, így rövidek a transzfer távolságok a repülőtér és a szállások, illetve a szállások és látnivalók, nyelviskolák, valamint programok között.

3.       A mediterrán vendégszeretet és az olaszos gasztronómia ideális egyvelege Máltán a garancia arra, hogy a szív és gyomor is jól érezhesse magát.

4.       Élő angol 24/7. Miután a szigeten a hivatalos nyelv a máltai és az angol, angolul szinte mindenhol jól beszélnek. Az angol oktatásra szakosodott iskolák száma is igen nagy. A nyelvet az iskolapadon kívül pedig az élet minden területén lehet és kell is használni.

5.       Málta kellemes klímája is döntő érv. Évi 300 napsütéses nap, egészen novemberig fürödhető hőmérsékletű tengervíz, már 10 kékzászlós strand, hosszú, világos nappalok biztosítják, hogy a tanórák után is sok szabadtéri élménnyel gazdagodva gyakoroljuk az angol nyelvet.

Málta egyike a kevés valóban kétnyelvű országoknak. A szigetek az angol örökséget egy sorsfordulatnak és 160 évnyi történelemnek köszönhetik. Málta alkalmazkodott az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, az Egyesült Államokban és Kanadában elfogadott magas szintű elvárásokhoz, s ezáltal a sziget az angoltanulás egyik legelőnyösebb és legelterjedtebb helyszíne. A szigeteken közel 30 nyelviskola várja az angolul tanulni vágyókat, közöttük a English Lagnuage Academy Malta (ELA) máltai nyelviskola, mely gyerekeknek, tinédzsereknek, felnőtteknek kínál már több mint 30 éve általános és szakma specifikus, valamint különféle nyelvvizsga-előkészítő angol nyelvtanfolyamokat, kis csoportokban, családias hangulatban. Ha a családi nyaralást szeretnéd nyelvtanulással ötvözni, de még kicsik a gyerekek, ez sem akadály! Az ELA junior tanfolyamán már 4 éves kortól biztosítanak angol nyelvű foglalkozást a kicsiknek, miközben a nagyobb gyerekek és a szülők a számukra megfelelő tanfolyamra járnak. A kitűnő klíma pedig a tanulást nyaralássá változtatja.

Málta mindig is sokféle kultúrának adott és ad otthont, a diákok így várhatóan a világ minden tájáról találkozhatnak emberekkel az órákon. A tanárok többsége lelkesen integrálja Málta kultúráját az óráiba, az ELA Malta nyelviskola például minden héten külön időt szán arra, hogy bemutassa Málta történelmét, jellegzetességet, tájait és lakosait.

Máltán egyszerre kétféle nyaralásban lesz részed: nyelvtanulás és mediterrán élmény. Itt megtapasztalhatod a szívélyes, déli vendégszeretet, ami tökéletesen keveredik az angolszász hagyományokkal és együtt teremtik meg a szigetek egyedülálló báját.

Élvezd a páratlan időjárást, a lenyűgöző tájat és a sokféle programot! Hogy a számodra megfelelő tanfolyamot ki tudd választani és a nyaralás is kellemes legyen, keresd a nyelvi utazásra specializálódott utazási irodák ajánlatait!

 

Nyerj egyhetes, máltai, páros angoltanfolyamot!

Játssz és nyerj a Máltai Idegenforgalmi Hivatal, az English Language Academy Malta és a Ryanair közös játékán egy két főre szóló máltai utazást angol nyelvtanfolyammal! A helyes megfejtést adók közül kisorsolt nyertes elutazhat Máltára a párjával, barátjával. Az utazásról a Ryanair gondoskodik. Máltán mindketten részt vehetnek egy egyhetes általános angoltanfolyamon. Mindenki a maga nyelvtudásának megfelelő szinten.

A szigetre érkezéskor az ELA képviselője kíséri a nyertest és partnerét az iskola apartmanházába, ahol egy közös használatú (önellátós) apartman vár rájuk. A kollégium jellegű iskolai apartmanház különösen jó hely az angol nyelv gyakorlására, hisz a világ minden tájáról jönnek a diákok Máltára és a közös nyelv az angol. A nyeremény egy vallettai kirándulást is tartalmaz, így az első számú látnivalóval az iskola szervezésében ismerkedhetnek meg, a többi úgyis jön majd magától.

A részvétel és a nyeremény felhasználásának feltétele A1-es szintű (minimális) angol nyelv ismeret és betöltött 18. életév.

A nyeremény az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

  • 2 db Budapest – Málta – Budapest útvonalra szóló Ryanair repülőjegy voucher, ami 2020. január 1. és október 31. között használható fel (kizárt időszakok: húsvét 2020.04.03-04.20., és a nyári főszezon: 2020.06.15-09.15.) a szabad helyek függvényében. A nyereményjegyet legkésőbb 2020. január 30-ig be kell váltani, azaz a foglalásnak eddig meg kell történnie. A nyereményjegy egy darab kis méretű kézipoggyász fedélzeti szállítását tartalmazza. További részleteket a nyeremény voucher tartalmazza. Foglalást közvetlenül a Ryanair-rel kell lebonyolítani, a voucherben meghatározott módon.
  • Szállás önellátással az ELA máltai nyelviskola által üzemeltetett apartmanházban, közös használatú szobában, két fő részére.
  • Két fő részvétele az ELA Malta egyhetes általános angol nyelvtanfolyamán (tudásszintnek megfelelő csoportban).
  • Máltára érkezéskor és elutazáskor repülőtéri transzfer Máltán két fő részére.
  • Két fő részvétele az ELA Malta által szervezett félnapos vallettai kiránduláson.
  • A nyelvtanfolyam-szállás-transzfer-kirándulás nyereményt kizárólag 18. életévet betöltött személyek használhatják fel és A1 szintű angol nyelvismeret szükséges hozzá. A nyereményt 2020. január 1. és október 31 között ((kizárt időszakok: húsvét 2020.04.03-04.20., és a nyári főszezon: 2020.06.15-09.15.) a szabad helyek függvényében lehet felhasználni.

A nyeremény két főre szól, nem bontható, kizárólag egyben, egyszerre lehet felhasználni. A nyeremény át nem ruházható, készpénzre be nem váltható.

 

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top