Nyereményjátékok
Szponzorált tartalom

A jövő vidámparkja megérkezett Budapestre

Európában is egyedülálló VR Vidámpark nyílt Budapesten, a Nyugatival szemben, egy 2000 m2-es egyedi térben. A "jövő vidámparkja" a szórakoztatásnak itthon eddig sosem látott formája, ahol egyszerre lehetünk felfedezők, akcióhősök vagy akár belebújhatunk kedvenc karakterünk bőrébe.

VR Vidámpark Budapesten

A volt Szikra mozi épületében megépült modern és menő szórakoztató központ 5 térrésszel várja az érdeklődőket, ahol 10-99 éves kor között mindenki megtalálja a kedvére való játékot. Az öt tematikus tér egyik legizgalmasabb része az ún. hiperrealisztikus élményeket felsorakoztató helyszín /Hyperreality zone/, ahol a Dino Safari a dinoszauruszok földjére kalauzolja el a vendégeket vagy a Dark Side of Anubis az egyiptomi túlvilág virtuális világába csalogatja a látogatókat.

A lövöldözős zóna /Shooting zone/ legnépszerűbb játékának várományosa a világ toplistás videójátékának virtuális valóság változata, az Assassin’s creed, melyben főszereplőkké válhatunk a világ legnagyobb harcosi klánjának egyik tagjaként. Az Angry Birds helyszínen pedig a bosszantó zöld malacok ellen folyik a harc, ahol átváltozhatunk a legdühösebb madarak egyikévé.

További három lövöldözős játék is található még a Shooting Zone-ban, a VR Gun, VR Fighter, valamint egy félelmetes, ijesztő zombi apokalipszis támadás, a Zombyte.

A legbátrabbak a Fun Zone-ban található, Magyarország egyetlen virtuális hullámvasútján, a VR Ride-on próbálhatják ki bátorságukat. Szintén itt található a legjobb új VR őrület, a Beat Saber, az egész világon kedvelt, ritmusos zenés alapú VR játék. A szabadesés egyszerre felszabadító és félelmetes élményét élhetjük át a VR Jump-on. A Speed Zone-ban egyrészt egy virtuális valóság játék várja a két kerék szerelmeseit, 3D Race car-on pedig menő sportautók, féktelen száguldás  teszi próbára az autóvezetési képességeket.

Évtizedeket repülhetünk vissza a Retro Zone-ban, ahol a nagy klasszikus játékok fogadják a nagyérdeműt: Pac-man wall, Pac-man table, a felgyulladó lámpákra lecsapó Speed of light vagy a Pong nevű klasszikus játék, ahol összemérhetjük reflexeinket és tudásunkat.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top