Nyereményjátékok
Szponzorált tartalom

Vedd fel a harcot a bőröregedés ellen

Körülbelül 25 éves korban a nők nagy részének arcbőre egy újabb változáson megy keresztül. Bőrünk tapintása száraz, érdes, színe sokszor fakó, és egyre nehezebben tűnnek el a szem alatti karikák, ezek pedig legyünk őszinték, bizony a bőröregedés jelei.

A bőröregedés oka

A megváltozott arcbőr oka a sejtmegújulás lelassulása, a megfelelő, rendszeres arc- és bőrápolással, azonban lehetséges lassítani ezt a folyamatot. A bőr rugalmasságáért és feszességéért felelős hialuronsav és kollagén fehérje természetes termelődése csökken, ennek következtében a bőr szárazságát, ráncosodását tapasztaljuk. A jó hír az, hogy a sejtmegújulást stimulálhatjuk kívülről, minőségi termékek használatával.

Mit használj bőröregedés ellen?

Az 1908-ban létrejött Frankfurtban található Merz Bőrgyógyászati Kutatóközpont fejleszti és teszteli a Merz Spezial termékeket, amelyek hatékonysága az MTS- illetve a DVF-formula tudományos alapelvein nyugszik.
A DVF- formulát habkrém formájában kínálják, mely négy különböző módon fejti ki jótékony hatékonyságát a bőrre nézve. Aktív hatóanyagokat hordozva magában, eredményesebben jut be a bőr mélyebb rétegeibe, és azonnal vitalizálja a bőrt. Gyorsan felszívódik, selymes és könnyed érzést hagyva maga után.
A Merz Spezial Hialuron Habkrém azonnali hidratáló hatású és megfiatalítja a bőrt. Az innovatív habkrém titka, hogy egyedi kombinációja a hialuronsavnak és az Aloe vera juicenak. Továbbá a benne található tengeri eredetű glükózamin és a moszat kivonata pedig stimulálja a szervezet hialuron termelését. A termék napi kétszeri alkalmazásával már látható a bőr nedvességtartalmának növekedése.
A Merz Spezial Kollagén Habkrém hatékonyságát szintén a DVF-formulának köszönheti, illetve a C-vitamin és a természetes eredetű kollagén aktivátor egyedi párosításának, amely mérsékli a ráncokat és serkenti a testben lévő kollagén termelődést, ezzel is elősegítve a bőr feszességét. Látható eredmény már két hetes használatot követően: többek között 76%-os bőrfiatalító hatás, 90%-kal rugalmasabb bőr, 79%-os ránccsökkentő hatás és bőrfelszínt javító-kiegyenlítő hatás.
Összefoglalva a Merz Spezial Habkrémek felveszik a harcot a bőröregedés ellen, hogy a bőr megőrizze optimális nedvességtartalmát. Ezzel segítve, hogy a bőr rugalmasabb és feszesebb legyen, teltség érzetet adva neki.

Merz Spezial Hialuron Habkrém nyeremény

Merz Spezial Hialuron Habkrém

Nedvességvédelem a bőrnek

A Merz Spezial Hialuron Habkrém egyedi kombinációja a hialuronsavnak, az Aloe vera juicenak, a tengeri eredetű glükózamin és a moszat kivonatának.
Az innovatív habkrém beszívódik a bőrbe, a bőr mélyebb rétegeibe is bejuttatva az értékes hatóanyagokat.

Bőrhidratáló hatás

A Merz Spezial Hialuron Habkrém azonnali hidratáló hatású és megfiatalítja a bőrt.
Továbbá a természetes glükózamin stimulálja a szervezet hialuronsav termelését.

 

Merz Spezial Kollagén Habkrém

A rugalmas és erős bőrért

A Merz Spezial Kollagén Habkrém a kollagén, a C-vitamin és természetes eredetű kollagén aktivátor egyedi kombinációját tartalmazza.
Az innovatív habkrém beszívódik a bőrbe, a bőr mélyebb rétegeibe is bejuttatva az értékes hatóanyagokat.

Bőrfeszesítő hatás

A Merz Spezial Kollagén Habkrém mérsékli a ráncokat és megakadályozza az idő előtti bőröregedést.
Továbbá a természetes eredetű kollagén aktivátor serkenti a testben a kollagén termelődést, elősegítve a bőr feszességét.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top