Nyereményjátékok

Őszi wellness picikkel (x)

Kis országunk számos gyönyörű tája közül a Bükk hegység talán különleges helyet foglal el szívünkben. A bababarát wellness szálloda, az Oxigén Family Hotel Noszvajon található, amely az ország egyik legtisztább levegőjű települése és a Bükk déli kapujában fekszik, ennek minden előnyét élvezve. Azon túl, hogy a varázslatos őszi táj kirándulásra, sétára csábít, és persze az egri borvidék kitűnő borai kulináris élvezeteket biztosítanak, a kis faluban számos programlehetőség is akad, például a Meseút, Forrástúra és erdőfürdő.
Gyerekanimáció és gyerekfelügyelet – babával vagy kisgyerekkel

Gyerekanimáció és gyerekfelügyelet – babával vagy kisgyerekkel

Az erdei wellness szálloda picikkel és kicsikkel érkező családok részére egészen pontosan 100+1 gyerekbarát szolgáltatást biztosít! Ezek között szerepel a gyermek all inclusive ellátás, a díjmentes szobai bekészítések (utazóágy, fürdetőkád, pelenkázó, fellépő), gyerekprogramok (babaúszás, mini chef, babamasszázs tanfolyam, mondókázós foglalkozások, kreatív kézműveskedés, minidisco). Ezen kívül az animátorok megbeszélés alapján gyerekfelügyeletet vállalnak, hogy anyának és apának is legyen néhány perce magára. Ezt az ajándék időt akár exkluzív masszázsok és kozmetikai kezelések egyikét igénybe véve, akár a panorámás infrakabinban is eltöltheted, vagy a Family bárban fogyaszthatsz el nyugodtan egy frissítőt.

Őszi wellness picikkel (x)
Wellness és Páfrány, a kicsik barátja

 A bababarát hotel erdőre néző Zen Spa családi wellness birodalmában babapancsoló, gyerekmedence, pezsgőfürdő, felnőtt úszómedence, infrakabin, finn szauna és gyerek aromakabin várja vidám vendégeit! A szálloda lelke persze mindettől függetlenül Páfrány, a kis dinógyerek, aki a gyerekek barátja és a legváratlanabb helyeken és időpontokban bukkan fel, hogy elrágcsáljon egy almát vagy táncoljon a gyerkőcökkel a minidiszkón.  Megtetszett a bababarát wellness szálloda? Kedvezményes ajánlataikat itt találod!

Őszi wellness picikkel (x)
Még kétségeid vannak? Foglalj bátran, hiszen a négycsillagos, erdőre néző, egyedi kialakítású szobák mindegyikébe kérhetőek a díjmentes kiegészítők. A felnőtteknek gazdag reggeli és svédasztalos vacsora, a gyerekeknek pedig all inclusive ellátás van az árban! Foglalj most!

Őszi wellness picikkel (x)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top