Nyereményjátékok
Szponzorált tartalom

Limitált kiadású Glade® téli illatkollekció (x)

Neked is fontos, hogy a karácsonyi vendégsereget az ünnepi hangulatot megteremtő különleges illatok fogadják? Akkor, próbáld ki a Glade® új limitált kiadású téli illatkollekcióját, melyet a játékosság és a téli csodavilág ihletett gyermekkori, ünnepi élményeink felidézésére.

A Glade® Arctic Apple Pie illata meghittséget varázsol otthonodban, melyet a friss, ropogós alma, a melegséget árasztó fahéj és a különleges szerecsendió illatai teremtenek meg. Az édes, piros bogyós gyümölcsök merész aromájával pedig modern összhangot alkot.

A forró, gyümölcsös italok a leghidegebb időben is felmelegítik a baráti összejöveteleket és a romantikus pillanatokat. Idézd fel a téli időszak kedvelt forró italát a Glade® Merry Berry & Bright illattal, melyben a harsogó citrusfélék, a lédús gyümölcsök és a hagyományos forralt bor meleg, fűszeres aromája dominál.

hangulatkep Johnson Glade nyereményjáték nyeremény

Johnson Glade® kollekció

Amennyiben kedvenc téli pillanataidat a sok vidámságot, az ajándékokat, a cukorkák és desszertek ínycsiklandozóan édes illatát szeretnéd felidézni, a Glade® Frosted Candy Cane illatot ajánljuk. A csábító vanília és a sűrű karamell jegyei megfűszerezve a borsmenta frissítő esszenciájával igazi vendégmarasztaló illat.

A Glade® Ginger Spice Oh So Nice téli, fűszeres illatát az izgalmas karácsonyi készülődés, családi sütemény készítés örömei és illatkavalkádja ihlette. Élvezd ezt az egyedi illatkombinációt, amelyben a mézeskalács fűszeressége, a kardamomos vajas kalács és a meleg karamell istenien finom illatai keverednek.

A teljes illatélményért válaszd az elegáns formájú automata készüléket vagy az illóolajokkal gazdagított elektromos párologtatót, melyek folyamatos illatélménnyel kényeztetnek, míg az illatgyertyák hangulatos fényeket is varázsolnak otthonodba.

hangulatkep Johnson Glade nyereményjáték nyeremény

Glade nyereményjáték

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top