nlc.hu
Nyereményjátékok

Viasat World nyereményjáték

Ezt nézd, ha szórakoztató, mégis minőségi műsorokra vágysz az ünnepek idején

A Viasat World médiavállalat mind a négy tévécsatornája különleges, eddig nem látott műsorokkal készül a 2020-as ünnepi időszakra!

Ha úgy szeretsz kikapcsolódni, hogy közben a minőséget is megkapd, ajánljuk a kosztümös dráma- és krimisorozatokat felvonultató Epic Drama csatornát, az adrenalinfüggőknek a Viasat Explore-t, a múltutazóknak a Viasat Historyt, a természetfilmek kedvelőinek pedig a Viasat Nature lebilincselő és szórakoztatva informáló tartalmait.  

Viasat World ajánló nyereményjáték

Megapolisz: A feltárt ókori világ

A kosztümös drámasorozatok, illetve a krimik otthonaként is aposztrofált EPIC DRAMA csatorna James Herriot közkedvelt művének 2020-as sorozatadaptációjával, Az élet dicséretével kezdi a sort: a fiatal doki igaz története a csodálatos Yorkshire Dales-ben december 19-étől esténként 20:15-től látható, majd végül a befejező, különleges karácsonyi epizódra december 25-én 20 órától kerül sor.

A 19-ei estét megkoronázza még a világ egyik leghíresebb nyomozójának, a Murdoch-nak az Egy nagyon Murdoch karácsony című különkiadása, amelyben a télapó bőrébe nem más, mint a 7 Emmy- és 5 Golden Globe-díjas színészlegenda, Ed Asner bújt. Az Epic Draman egyébként december 20-tól minden este 21 órakor megtekinthetünk egy-egy minisorozatot, mint például az Enfield szellemét, A köpönyegforgatót vagy a Bécsi vért.

Viasat World ajánló nyereményjáték

Egy nagyon Murdoch karácsony

Még egy kis ajánlat!

VIASAT EXPLORE: péntekenként 21 órától Tragacsot vegyenek, oldtimer autókkal, szombatonként 20:15-től Lehetetlen horgászat, hihetetlen fogásokkal.

VIASAT HISTORY: december 23-24. között 20:30-tól Megapolisz: A feltárt ókori világ, december 28-29. között szintén 20:30-tól a Versailles: A Napkirály kihívásai.

Viasat World ajánló nyereményjáték

Versailles: A Napkirály kihívásai

VIASAT NATURE: 2021. január 2-án 12 órától megismerhetünk egy olyan kutyust, aki az ausztrál bozóttüzek idején nagyban segítette a mentést. Hihetetlen szívmelengető történet a Bear: a koalamentő című dokumentumfilmben!

Viasat World ajánlat nyereményjáték

Viasat World ünnepi ajánlat

Játssz velünk, válaszolj helyesen a kérdésekre és a Tiéd lehet egy Apple iPad 8 tablet!

Apple iPad 8 tablet nyeremény Viasat World nyereményjáték

Apple iPad 8 tablet

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top