nlc.hu
Nyereményjátékok

Naturprodukt bőrápolás

Rendszeres ápolás az innovatív gyógyszerészeti minőségű hiarulonsavval

Az európai gyógyszerkönyvi minőségnek megfelelő hiarulonsav nedvességgel tölt fel, simít, tartósan regenerálja a bőrt a könnyedtől egészen a gazdag ápolásig, a különböző állapotú bőr igényeihez igazodva.

Játssz velünk nyereményjátékunkon és nyerd meg a Hyaluron termékcsalád egyik tagját, a 13 ml-es Hyaluron Aktív koncentrátum Ránctalanító + Hidratáló Elixírt koffeinnel és hidratáló komplexszel!

 

A víz a leggyakoribb molekula bolygónkon. Folyik, elszivárog, elpárolog, majd esőként visszatér. Még akkor is, ha a földrajzi eloszlás folyamatosan változik, mennyisége a Földön mindig állandó marad. Sajnos, ez nem vonatkozik a bőrünk nedvességtartalmára. A belső és külső stressz, a helytelen ápolás és a normális öregedési folyamat miatt ez egyre inkább csökken. A nedvességtartalom egyensúlyának hosszú távú optimalizálása érdekében a medipharma cosmetics a legújabb tudományos eredmények alapján fejlesztette ki a Hyaluron termékcsaládot. Ennek a rendkívül hatékony hidratáló termékcsaládnak a dermokozmetikai készítményei olyan források, amelyekből a bőr naponta meríthet.

Naturprodukt arcápolás

Naturprodukt arcápolás

A termékcsalád sztárja: a legtisztább formájú hialuronsav

A hiarulonsav szinte mindenhol megtalálható a szervezetben. A készletek mintegy 50 százaléka a bőrben található, ahol ezek a vízkedvelő molekulák a szivacshoz hasonlóan visszatartják a nedvességet. A sejtek idővel egyre kevesebb hiarulonsavat termelnek, a bőr elveszíti nedvességmegkötő képességét – és ezzel simaságát, rugalmasságát és üde megjelenését.

Mindig csak a legjobbat a bőrnek: Ezen elv alapján fejlesztette ki a medipharma cosmetics a legmagasabb minőségű gyógyszerészeti hiarulonsavat tartalmazó Hyaluron termékeket.

Az európai gyógyszerkönyvi minőségű hiarulon egy bonyolult eljárás után, a többszöri tisztítást követően különösen hatékony és jól hasznosítható.

„A hiarulonsavmolekulák saját tömegük 6000-szeresét kötik meg a vízből, nedvességpárnákat képezve, amelyek feltöltik a szöveteket és egyúttal sugárzóvá teszik az arcbőrt.” mondja Saskia Gelmedin, a medipharma cosmetics kutatási és fejlesztési vezetője.

Maximális ápoló hatás kiváló bőrtoleranciával

A Hyaluron termékek sikertörténete 2015-ben kezdődött a német gyógyszertárakban. Manapság már 10 termék gondoskodik lelkes magyar felhasználóik bőréről.

A Hyaluron széria összes receptúrája mentes az ásványi olajoktól és parabénektől, ezért különösen jól tolerálható a bőr számára, és ideális még a nagyon száraz, érzékeny bőr számára is.

Hidratáló ápolás, amely megfelel a legmagasabb bőrgyógyászati elvárásoknak:

Gyógyszerészeti hiarulonsav a medipharma cosmetics-től – a sima, rugalmas, ragyogóan szép bőrért.

Naturprodukt nyereményjáték

Naturprodukt nyereményjáték

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top