Nyereményjátékok

Egészséges, ragyogó bőr a mínuszokban is (x)

A tél talán az egyik legkritikusabb időszak a bőrünk megfelelő ápolását tekintve. Elég csak a száraz, metsző hidegre gondolni, és egyből sejthetjük, hogy milyen veszélyek leselkednek szervezetünk elsődleges védelmi vonalára.

Egészséges, ragyogó bőr a mínuszokban is (x)
A téli tartós hidegnek leginkább bőrünk van kitéve, hiszen nem elég, hogy télvíz idején takaréklángon működik az anyagcseréje, még a táplálékaink csökkent vitamintartalma és a friss, oxigéndús levegőn eltöltött idő mérséklődése is megnehezíti a regenerálódását, ezzel szárazságot, sérülékenységet kiváltva.

Száraz hideg – száraz bőr

A folyamatos hideg – amelynek legintenzívebben a szinte állandóan szabadon lévő arcbőrünk van kitéve – következtében a bőr csúnyán kiszáradhat, ami nem csak kellemetlen, de nem is esztétikus. Kezeld a problémát mindennap: hiszen a megfelelően alkalmazott, zsírosabb arckrémek és a szigorúan alkoholmentes arclemosók csodát művelhetnek!

Tudtad?

8 Celsius-fok alatt a bőr természetes védőtakarója már nem képes normális mértékben újratermelődni.

De mi a helyzet a bőrhibákkal?

Le a foltokkal!

Bizony télen is jelentkezhetnek, hiszen a káros sugárzás ilyenkor is jelen van. Éppen ezért a korral járó bőrelszíneződések mellett a nap hatására keletkező sötétebb bőrfelületek, pigmentfoltok is rányomhatják bélyegüket bőrünk esztétikájára. Fontos azonban, hogy a már kialakult bőrproblémákba sem kell beletörődni, hiszen ha az éveink számát nem is, pigmentfoltjaink mennyiségét csökkenthetjük. Ilyen esetben a Redupetin Dermatológiai speciális kozmetikum bőrelszíneződésekre és pigmentfoltokra* segíthet, mely az érintett felületeket láthatóan kivilágosítja, a bőrszínt pedig egyenletesebbé teszi, és intenzíven ápolja a bőrt! Az arcon található korral járó bőrszíneződésekkel a Redupetin Dermatológiai nappali arckrém* 20-as fényvédő faktorral is felveszi a harcot. Hatóanyag-kombinációja célzottan hat a melanintúltermelés ellen, és az érintett felületeket láthatóan kivilágosítja. Az arcbőrt egyenletesebbé teszi, és intenzíven ápolja a bőrt.

Egészséges, ragyogó bőr a mínuszokban is (x)Fókuszban az anyajegyek

A melanomás betegségek előfordulásának gyakorisága ugrásszerűen megnőtt az elmúlt évtizedekben. A betegség lényegében a bőr festéktermelő sejtjeiből, a melanocitákból kiinduló rák. Rendkívül gyorsan áttétet képezhet, ezért fontos, hogy időben felfedezzék a betegséget! Ehhez elengedhetetlen a félévenkénti bőrgyógyászati ellenőrzés. Az elváltozást megelőzni a napvédő krémek rendszeres használatával és a magas UV-sugárzás tudatos kerülésével tudjuk.

 

*Kozmetikumok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top