Nyereményjátékok

„Peribiotikum”: a legtöbb, amit bélflórád egyensúlyáért tehetsz!

Amióta kutatások igazolták a „jó baktériumok” létezését, a bélflóránk egyensúlyát támogató, probiotikus készítmények valósággal elárasztják a piacot. Azonban, mint minden étrend-kiegészítő esetén, itt is fennáll a „szokásos probléma”: hétköznapi emberként szinte lehetetlen eldönteni, melyik termék jelenti a leghatékonyabb segítséget a szervezetünk egészének működése szempontjából kulcsfontosságú emésztőrendszerünk számára. A SynergoLAB orvost, gyógyszerészt és természetgyógyászt is felvonultató hazai csapata ezen a területen is új „sikerreceptet” alkotott, amit most három rövid lépésben be is mutatnak.

„Peribiotikum”: a legtöbb, amit bélflórád egyensúlyáért tehetsz!
1. Fogjuk a legkiválóbb probiotikumokat…

A SynergoLAB által kifejlesztett Xynbio 50G alapját 10 probiotikus baktériumtörzs adja, amelyeket egy az innováció terén világvezető gyártó állított elő hosszas és alapos kutatómunkát követően. Ennek eredményeként a Xynbio 50G napi adagjában 50 milliárd, az emberi szervezet számára kimagaslóan hasznos tejsavbaktérium található!

2. …adjunk hozzá új generációs prebiotikumokat…

A minőségi élőcsírák bevitele mellett azok megfelelő működésére is ügyelni kell! Ezért a SynergoLAB korszakalkotó kapszuláiban számos hasznos összetevő mellett kétféle, szinergista módon ható, azaz egymás hatását erősítő prebiotikum is helyet kapott, melyek a probiotikumok „táplálékforrásaként” javítják azok hatását. Mivel a Xynbio 50G pro- és prebiotikumot is tartalmaz, ezért úgynevezett szinbiotikumnak számít!

„Peribiotikum”: a legtöbb, amit bélflórád egyensúlyáért tehetsz!
3. … majd tökéletesítsük posztbiotikummal!

A SynergoLAB szakértői a rájuk jellemző, maximális hatékonyságra való törekvés jegyében nem érték be ennyivel, és egy egészen új kategóriát is megalkottak! A rövidesen debütáló Xynbio 50G+ a bélrendszer egyensúlyának fenntartásában szintén fontos szerepet játszó posztbiotikumot, nátrium-butirátot is tartalmaz. Így jön létre a világ első „peribiotikuma”, amelyben a pro-, pre- és posztbiotikumok egyedülállóan jótékony, közös hatást fejtenek ki, így biztosítva az elérhető leghatékonyabb támogatást emésztőrendszerünknek.

https://webshop.synergolab.com/aruhaz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top