nlc.hu
Nyereményjátékok
Huile Prodigieuse Floral – Egy illatozó virágcsokor (x)

Huile Prodigieuse Floral – Egy illatozó virágcsokor (x)

Abszolút bőrápolási ikon, amely világszerte megtalálható a gyógyszertárak polcain, a Huile Prodigieuse megalkotása óta hatékonyságával nők millióinak szívét nyerte el. A termék insiprációja: az alapító Aliza Jabès, A Nuxe Group alapító ügyvezetőjének víziója, az elfoglalt fiatal anyuka egy olyan természetes összetevőket tartalmazó termékre vágyott, aminek felhasználása többfunkciós, amely képes az arcbőrt, a testet és a hajat egy lépésben regenerálni. Idővel, ezt a szépségtitkot suttogták egymásnak az ismerősök, a sztárok, az anyák lányaiknak, mindez pedig azt eredményezte, hogy az első számú bőrápolási olajjá vált.

Huile Prodigieuse Floral - Egy illatozó virágcsokor (x)
A Nuxe Huile Prodigieuse arc-, test- és hajápoló szárazolaj, amely helyreállítja, védi és hidratálja hajunkat és bőrünket, de nem okoz zsíros vagy ragacsos érzést a felvitelt követően. Legalább 97%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, antioxidáns hatású E-vitamin kivonat és értékes zsírsavak segítenek a szabad gyökök elleni harcban. Védelmet nyújt a környezet okozta káros hatásokkal szemben. Arról nem is beszélve, hogy az UV-sugárzás káros hatásait követően újjáéleszti a bőrt.

Huile Prodigieuse Floral - Egy illatozó virágcsokor (x)
Az Huile Prodigieuse Floral illata egy valódi virágcsokor, aminek fő illatjegyei között megtaláljuk az örömteli illatot árasztó magnóliát. Ez a virágos szívjegy gyengéden olvad össze a fehér pézsmával és a vibráló citrusos jegyekkel. A grapefruit pezsdítő harmóniájának találkozása a citrom, a narancs és a bergamot esszenciájával. A Huile Prodigieuse Floral illat alapjegye továbbra is a narancsvirág, ehhez azonban társul pár csepp frissítő Petitgrain esszencia is. Érdemes kipróbálni kiegészítő termékeit is, a tusfürdőt vagy a parfümöt!

Huile Prodigieuse Floral - Egy illatozó virágcsokor (x)
A tartósítószerektől, ásványi olajoktól és szilikonoktól mentes Huile Prodigieuse kívül-belül táplál, így az arcod, a hajad és a tested is úgy fog ragyogni, mint egy igazi szupermodellnek, amiről mindig is álmodtál.

Ismerd meg Te is többféle változatát és válaszd ki kedvenced!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top