nlc.hu
Nyereményjátékok

Vasúttörténeti Park nyereményjáték

Szezonzáró a Mikulással a Vasúttörténeti Parkban

Az év végi, ünnepi programok között idén is lesz lehetőség ellátogatni a Vasúttörténeti Park hagyományos Mikulás-ünnepségére. Az idei utolsó esemény december 4-én kerül megrendezésre, a megszokott színvonalas és színes programokkal, a Park által kínált élményeket legközelebb csak 2023 tavaszán élvezhetik a látogatók.

Idén december 4-re, vasárnapra tűzte ki a Vasúttörténeti Park az év egyik leghangulatosabb családi eseményének megtartását, mely az ünnepi előkészületek, és természetesen a Mikulás és manói köré szerveződik majd. Az ünnepi forgatag töretlen népszerűségnek örvend minden évben, ezúttal is számos szórakoztató programelemmel gondoskodnak a szervezők a felejthetetlen élményekről. Érdemes feljegyezni az esemény időpontját, hiszen a Vasúttörténeti Park ezt követően bezárja kapuit, és legközelebb csak 2023 tavaszán nyit újra.

Vasúttörténeti Park Mikulás

Vasúttörténeti Park Szezonzáró a Mikulással

A szezont lezáró programok egész nap, két előadássorozattal várják a látogatókat, Mikulás és manói érkeznek a gyerekekhez, a délelőtti és a délutáni órákban is találkozhatnak velük a látogatók. A családok körében méltán népszerű, autentikusan berendezett Mikulás-szobában várják majd a gyerekeket, ahol fotókkal is megörökíthetik a szülők a kicsik élményeit.

Arcfestéssel, kézműves programokkal is készülnek a szervezők, így akár a mézeskalács-díszítést, vagy karácsonyfadíszek készítését is kipróbálhatják kicsik és nagyok egyaránt. Délelőtt és délután is az Apacuka zenekar koncertje gondoskodik a fülbemászó dallamokról, Kőhalmi Ferenc interaktív bűvész showműsora pedig igazi téli varázslatot ígér a gyerekeknek.

Vasúttörténeti Park Mikulás

Vasúttörténeti Park Szezonzáró a Mikulással

„A karácsonyi hangulatot megteremteni a Vasúttörténeti Parkban minden évben az egyik legkedvesebb feladatunk, idén sincs ez másként. Nagy öröm számunkra, hogy a hozzánk érkező családokat évről évre kellemes karácsonyi élményekkel ajándékozhatjuk meg, Mikulás és manói közreműködésével. Az idei szezont lezáró esemény ezúttal is különleges hangulattal várja majd a látogatókat.” – mondta el Schvéd Norbert, a Vasúttörténeti Park vezetője.

A délelőtti előadássorozat 10-től 13 óráig, a délutáni 14-től 17 óráig tart majd.

 

További információ: http://www.vasuttortenetipark.hu/

Magyar Vasúttörténeti Park Alapítvány
H-1142 Budapest, Tatai út 95.
+36 1 451 0303

 

A Szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Vasúttörténeti Park Mikulás

Vasúttörténeti Park Szezonzáró a Mikulással

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top