nlc.hu
Nyereményjátékok

Nyerj belépőjegyet és dedikált könyveket

Egy nap dr. Máté Gáborral és vendégeivel

2023. május 28-án, a Budapest Kongresszusi Központban, házigazda Al Ghaoui Hesna.

Első alkalommal tart dr. Máté Gábor egész napos eseményt Magyarországon A gyógyulás útjai címmel: beszélgetések, workshopok és előadások sorával segíti, hogy elinduljunk a testi-lelki egészség felé vezető úton.

A program három részből áll, melyek során a világhírű orvos különböző módokon mutat utat a belső változáshoz, miközben saját terápiás módszerébe is betekintést enged. Mi okozza a betegségeket valójában? Milyen hatással van a mai mérgező világ az egyénre és a társadalomra? Mit tehetünk azért, hogy elinduljunk a gyógyulás útján?

A rendezvény házigazdája Al Ghaoui Hesna, az eseményen a világhírű dr. Máté Gábor egész napos jelenléte mellett előadóként részt vesz dr. Hárdi Lilla és dr. Buda László, valamint számos, a testi-lelki egészséget segítő hazai és nemzetközi szervezet. Az előadások, beszélgetések és terápiás workshopok közötti szünetekben olyan gyakorlati technikákat mutatnak be, melyek az átélt traumák feldolgozásában és gyógyító erővé formálásában segíthetnek.

Nyerj belépőjegyet és dedikált könyveket a nlc segítségével! Nincs más dolgod, mint figyelemmel kísérni az nlc cikkeit a témában és helyesen válaszolni a kérdőívben feltett kérdésekre.

dr. Máthé Gábor előadás, nyereményjáték

dr. Máthé Gábor előadás

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top