Nyereményjátékok

A szépség sokáig tarthat, ha vigyázunk rá!

A Helia -D négy évtizede áll mellettünk, hogy termékeivel segítsen megőrizni a szépségünket. Szeptembertől pedig még hatékonyabb formulával, és új márkanagykövettel karöltve mutatja be a megújult Cell Concept ránctalanító termékcsaládot.

A szépség sokáig tarthat, ha vigyázunk rá!
Pataki Ági mellett, Zsédenyi Adrienn „Zséda” is csatlakozott a Helia-D csapatához. A Cell Concept márkanagyköveteként, a 45+ korosztálynak szóló arcápolási termékek új arcaként, azokat a nőket szólítja meg, akik gyors és megbízható bőrápolásra vágynak a rohanó hétköznapokban is.
„Már a legelső találkozáskor tudtam, hogy nagyon egyezik az értékrendünk a Helia-D-vel. Hiszünk a hitelességben, a hűségben, a hosszútávú célokban, az innovációban és a megújulásban.  Egy olyan pillanatban csatlakozhatok a Cell Concept termékcsaládhoz, amikor az ismét lép egyet előre, hogy még tökéletesebb megoldást tudjon adni a kihívásokra, amikkel a bőrünknek szembe kell néznie. Nagyon fontos, hogy szeretettel gondját viseljük, hogy ápoljuk, tápláljuk bőrünket, hogy a tükörből még nagyon sokáig az mosolyogjon vissza ránk, akivé válni szeretnénk. Minden, amit ma teszünk a bőrünkért, az befektetés a jövőbeni önmagunkba.”

Megújulás – Cell Concept ránctalanító termékcsalád

Egy termékcsalád megújulásánál fontos, hogy a jól bevált összetevők megmaradjanak, és ezek kerüljenek kiegészítésre még hatékonyabb formulákkal. A Cell Concept arcápolóknál is ezt az alapelvet követve építették bele az újgenerációs ránctalanító peptideket, az intenzív hidratálást biztosító hialuronsavat, és az anti-aging szempontból jelentős, a pigmentfoltok halványításában is kimagasló niacinamidet.

A szépség sokáig tarthat, ha vigyázunk rá!

A Cell Concept újragondolását bőrünk szerkezetének változása hívta életre, hiszen minden egyes életszakaszunkkal, a bőrünk is átalakul. Negyven felett a sejtek működése és regenerálódása lelassul, csökken a kollagéntermelés, és ezzel a bőrünk feszessége is. Az egészségesebb, feszesebb bőr érdekében ezért még hatékonyabb anti-aging formulákra van szükség, hogy bőrünk fiatalos szépsége megmaradjon. Az érett bőr igényeire válaszul újult meg idén ősszel a 45+-os korosztályt célzó Cell Concept termékcsalád, amely hatóanyagok sokaságával nyújt megoldást különböző korosztályok eltérő bőrigényeire és problémáira.

A szépség sokáig tarthat, ha vigyázunk rá!
A koncepció középpontjában továbbra is a hármas hatás áll, vagyis a feszesítés, a ránctalanítás és a bőrfiatalítás, ezért a bizonyítottan ránctalanító retinol, a növényi őssejt-kivonatok és vitaminok kombinációja kerül kiegészítésre még hatékonyabb formulák és top hatóanyagok hozzáadásával.

A megújult csomagolásban így a jól ismert kellemes textúra és illat mellett, az új hatóanyag-együttes segít a szépségünk megőrzésében. Bőrünk feszesebb, rugalmasabb és hidratáltabb lesz az új Cell Concept termékcsalád használatával. A ránctalanító krémek és a szérumok dermatológiailag teszteltek, a nappali krémeket pedig a bőröregedés elleni harc részeként  SPF 20 fényvédelemmel is kiegészítették.

A szépség sokáig tarthat, ha vigyázunk rá!
A megújult Cell Concept család elérhető a márka webshopjában és a boltok polcain is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top