nlc.hu
Nyereményjátékok

NIVEA nyereményjáték nyereménye

NIVEA Cellular Luminous630: A pigmentfoltok szakértője

A pigmentfolt a bőr tökéletlenségei közé tartozik, amely minden korosztályt, férfiakat és nőket egyaránt érinthet.

A sötét foltok mögött a bőr melanin egyensúlyának felborulása áll, amelyet leggyakrabban a napfény vagy a hormonális egyensúly hiánya okoz, például terhesség vagy menopauza idején. Egyéb okok közé tartoznak az aknés hegek, az égési sérülések vagy az egyéb bőrsérülések, de előfordulhatnak bizonyos gyógyszerek szedése után vagy bőrbetegségek következtében is. A megfelelő termékek segítségével nemcsak eltávolíthatók, hanem kialakulásuk meg is előzhető. A NIVEA a Cellular Luminous630 szérum három szérum formájában kínál megoldást.

A NIVEA az első, LUMINOUS630® szabadalmaztatott összetevőt tartalmazó pigmentfoltok elleni szérumot még 2020-ban piacra dobta. Most a LUMINOUS630® pigmentfoltok elleni szérumok kibővített termékcsaládjával érkezik, amely a pigmentáció fő okait célozza meg. Mivel sejtszinten működik, igazán hatékony, és az első eredmények már két hét után láthatók a bőrön.

A NIVEA márka immár teljes termékcsaládot kínál, amely a pigmentfoltok problémáját a megjelenésük okának megfelelően orvosolja. Pigmentfoltjaid a napfény vagy a terhesség alatti hormonzavar következményei? Vagy öregségi foltokról van szó? Esetleg pattanások vagy más bőrsérülések következményei? Válaszd ki a Neked megfelelő szérumot a LUMINOUS630® termékcsaládból. A portfóliót egy kifejezetten férfi bőrápolásra tervezett szérum egészíti ki.

NIVEA krémekCELLULAR LUMINOUS630® Pigmentfoltok Elleni Szérum

a LUMINOUS630® szabadalmaztatott összetevővel egyensúlyba hozza a melanin termelődését, segít csökkenteni a napfény okozta pigmentfoltokat, illetve a hormonális változások, mint a terhesség vagy a menopauza által okozott sötét foltokat is. Mindössze két hét használat után láthatóan csökkenti a már kialakult foltokat és megakadályozza az újak megjelenését. 12 hét után a foltok akár 71%-kal*** világosabbak lesznek. Megújult formulája a korábbihoz képest kétszeres mennyiségű hialuronsavat tartalmaz, mely által segít nedvességgel feltölteni és hidratálni a bőrt.

NIVEA Cellular Luminous630 Pigmentfoltok Elleni Szérum, 30 ml, (ajánlott fogy. ár: 9 599 HUF) az egységes és ragyogó bőrért.

*** Alkalmazás közbeni vizsgálat 34 résztvevővel, pigmentfoltok intenzitásának csökkenése 12 hét után, önértékelés alapján, 2018.

NIVEA szérum

CELLULAR LUMINOUS630® Pigmentfoltok Elleni Arckrém

Gyorsan beszívódó nappali arckrém öregségi- és pigmentfoltok ellen, LUMINOUS630-nal és SFP 50 fényvédővel:
NIVEA Cellular Luminous630® Pigmentfoltok Elleni Nappali Krém SPF 50 40ml.

A NIVEA Cellular Luminous630® Pigmentfoltok Elleni Nappali Krém SPF 50 hatékonyan veszi fel a harcot a pigmentfoltok ellen. Ez a könnyű nappali arckrém csökkenti a nap, az öregedés, valamint a hormonális tényezők (pl.: terhesség, menopauza) által okozott foltokat és segít megakadályozni azok újbóli megjelenését, valamint helyreállítani a bőr természetes ragyogását. A NIVEA tudósainak 10 évnyi aprólékos kutatás és 50 000 összetevő vizsgálata kellett ahhoz, hogy megtalálják a sejtszinten működő, rendkívül hatékony LUMINOUS630-at. SFP 50 tartalmának köszönhetően védi a bőrt a napsugarak káros hatásaitól, hialuronsav tartalma pedig aktiválja a bőrsejtek saját hialurontermelését, ezen kívül antioxidáns hatású E-vitamint tartalmaz. Gyorsan beszívódó, könnyű állaga mattítja és kiegyenlíti a bőr egyenetlen felszínét.

Előnyei:

  • Egyenletes és természetesen ragyogó bőr
  • A LUMINOUS630® segít világosítani a pigmentfoltokat és csökkenteni azok méretét
  • Mattítja a bőrt
  • SFP 50 fényvédővel a káros napsugarak ellen
  • Sejtaktiváló hialuronsavval

CELLULAR LUMINOUS630® Pigmentfoltok Elleni Arckrém

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top