Nyereményjátékok

Egy csepp buddhista éden

Az országhatárokon belül is van egy hely, ahol a Távol-Kelet varázslatos világába csöppenhetünk. A Caramell Premium Resort****superior Magyarország első holisztikus szállodájaként nem csak a testnek nyújt felüdülést - a keleti kultúra varázsa a lelket is feltölti.

Egy csepp buddhista éden

Spirituális varázslat

A Caramellben már belépéskor elvarázsol a környezet: a lágy, beszűrődő fények, a füstölő illata, a halk zene mind a csodálatos nyugalmat árasztják, ami észrevétlenül, pillanatok alatt férkőzik be a testünkbe és az elménkbe egyaránt.

Elemi feltöltődés

Bükfürdő méltán híres jótékony termálvizéről. A resortban pedig kialakítottak erre egy külön wellness-részleget is (Silent Zone Thermal&Spa), aminek medencéit saját kútból táplálják. A resort területén közel 900 méter mélyről feltörő 46,5 C –os termálvíz különleges ereje várja a pihenni és gyógyulni vágyók sokaságát. A medencék közvetlen közelében megvalósított pihenőtér, a kényelmes pihenőágyak, az ablakparavánokon látható lótuszmotívum nyílásain beszűrődő természetes napfény garantálják a csendes ellazulást. Mindezt fokozza a török gőz, az infraszauna és a tepidárium nyugtató hatása.

A Zen Spa részleg simavizes medencéi az egész családnak nyújtanak kikapcsolódást. Az élményelemekkel gazdagított medence és a gyermekpancsoló mellett az itt kialakított szaunavilág a teljes ellazulást szolgálja.

Egy csepp buddhista éden

Az érintés ereje

Az emberi érintés értéke semmihez sem hasonlítható, a fizikai hatásokon túl a lélekre gyakorolt pozitív hatása is felbecsülhetetlen. A Caramell Premium Resort az ország első holisztikus szállodájaként, a klasszikus frissítő, lazító masszázsokon és tradicionális gyógykezeléseken túl, a lélek és szellem kényeztetésére és harmonizálására irányuló holisztikus és ayurvédikus testkezelések egész sorát, páros kezeléseket, fürdő- és szaunaszeánszokat kínál a belső harmóniát kereső vendégeknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top