Nyereményjátékok

A szépség és az egészség is belülről fakad

A külsőnknek hatalmas szerepe van a megítélésünkben. Egy egészséges és ápolt külső nem csak önbizalmat ad, de mások szemében is sokkal pozitívabb lesz a megítélésünk. Az igényes külső pedig az öltözködés mellett, a haj, a bőr és a körmök állapotát is magába foglalja.

A szépség és az egészség is belülről fakad

Vitalitást a hajnak, erőt a körömnek, szépséget és ragyogást a bőrnek!

Azzal mindenki tisztában van, hogy gyönyörű bőrünket, szép hajunkat és egészséges körmeinket, elsősorban a táplálkozásunknak köszönhetjük. Megfelelő táplálkozással ugyanis olyan tápanyagokat juttatunk a szervezetünkbe, amelyek képesek bennünket széppé varázsolni. Vannak azonban olyan időszakok az életünkben, amikor még a megfelelő táplálkozás sem elegendő ahhoz, hogy olyan mennyiségben és minőségben fogyasszunk egyes vitaminokat és ásványi anyagokat, hogy fedezzék szervezetünk szükségletit.

A nem elegendő tápanyagbevitelt a szervezetünk rövid idő után jelzi. A hajhullás és a töredezett hajvégek ugyanazt jelzik, amit a töredezett, barázdás körmeink, vagy a megviselt fakó bőrünk. Ilyenkor célzott vitaminokra és ásványi anyagokra van szükségünk.

Milyen vitaminok és ásványi anyagok segíthetnek visszaállítani és fenntartani hajunk, bőrünk és körmeink egészséges mivoltát?

Biotin-nem csodaszer, mégis csodákra képes!

A Biotint B7 vitaminként, vagy H-vitaminként is ismerhetjük, de a legtöbben csak hajvitaminnak nevezik. Elnevezését onnan kapta, hogy elősegíti a haj és a köröm növekedését, és támogatja azok megerősödését, valamint hozzájárul a bőrünk normál állapotának fenntartásához. Lassítja az őszülés és a kopaszodás folyamatát, hiszen serkenti a kénben gazdag rostos fehérje – vagyis a KERATIN- termelését. A keratinról pedig köztudott, hogy a haj, a bőr és a köröm egyik fő alkotóeleme. A biotin tehát a B-vitaminok csoportjába tartozik, és fontos szerepet tölt be a fehérje anyagcserében, többek között a keratin szintézisében. Biotin segítségével elérhetjük bőrünk, hajunk és körmünk normál állapotának a fenntartását. Zöldségekben, tejtermékekben, halakban, tojásban, húsokban is előfordul, de eltérő hasznosulása miatt, általában elmondható, hogy nem fogyasztunk belőle eleget.

A szépség és az egészség is belülről fakad
A kén forrás!

Az L-metionin egy kéntartalmú esszenciális aminosav, amely kénforrásként szolgál a keratinszintézisben. A kén beépülése szükséges a keratin szerkezetének megerősítésében.

Cink, hogy szép is maradjon!

A cink erősíti a bőr, haj és a köröm szerkezetét, hozzájárulva a normál bőr, haj és köröm fenntartásához. A cinkhiány többek között hajhulláshoz is vezethet.

A szépség és az egészség is belülről fakad
Kollagén a bőr rugalmasságáért!

A kollagén, mint azt sokan tudják, a bőr kötőszöveteiben található és a bőrünk rugalmasságáért felelős. Sajnos azonban 30 éves korunk körül a kollagén képződése természetes módon csökkenni kezd, és évente 1-2%-os kollagénveszteséggel folytatódik. A kollagén csökkenésének jelei szemmel láthatóak, hiszen bőr veszít a feszességéből és rugalmasságából, megjelennek a finom vonalak és ráncok, és szárazabb lesz a bőrünk.

Hialuronsav a feszességért!

A hialuronsav, a bőrünkben természetesen is megtalálható hidratáló elem. Minden szövetünkben jelen van, és a legjobb vízmegtartóként tartják számon. Azzal ahogy megköti a vizet a bőrünkben, azonnal feszesebbé is teszi azt.

C-vitamin, nem csak az immunrendszerünknek van rá szüksége!

A bőrünk számára is nagyon fontos, hogy elegendő aszkorbinsavhoz jusson, hiszen a C-vitamin segít fenntartani a bőr nedvességtartalmát, segíti a kollagénképződést, és az egyik legjobb antioxidáns, így bizony az öregedés folyamatát is lassítja.

Célzott segítséget nyújtanál a bőrödnek, a hajadnak és a körmeidnek? Válaszd a laktóz-, glutén-, tejfehérje-, szójafehérje- és cukormentes Biotin Strongot a csodás hajért és körmökért, a ragyogó bőrért pedig keresd a Biotin Collagen étrend-kiegészítőket!

Vitabalans Lady Biotin Strong

A Biotin Strong egy olyan készítmény, amely megfelelő arányban tartalmaz biotint, L-metionin-t és cinket, hogy a lehető legjobb hatást érjük el hajunk és körmeink állapotában.

Hajhullás esetén, vékony szálú, töredezett végű hajnál és/vagy sérülékeny, töredezett körmöknél hívjuk segítségül a Biotin Stongot. Nőknek terhesség és szoptatás után, férfiaknak haj és szakállnövesztés esetén különösen ajánljuk, de valójában bárki számára megfelelő lehet, aki szeretné fenntartani a haja és a körme normál, egészséges állapotát.

Vitabalans Lady Biotin Collagen

A Biotin Collagen Verisol® P-kollagén peptideket, hialuronsavat, cinket, biotint és C-vitamint tartalmaz.

A sertés kollagénből hidrolizált Verisol®P-kollagén peptidek felszívódva serkentik a bőr saját kollagén- és elasztintermelését, javítják a bőr feszességét, rugalmasságát és hozzájárulnak a tartósan fiatalos bőrhöz. A hialuronsav megköti a vizet a bőrben, így feszesebbé téve azt, a biotin (B7-vitamin) és a cink pedig hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához, a C-vitamin fokozza a bőr természetes kollagénképződését.

A szépség és az egészség is belülről fakad

 

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.
Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

A Vitabalans Lady Biotin Strong és Vitabalans Lady Biotin Collagen termékeket keresd a patikákban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top