Nyereményjátékok

Látogasson el a varázslatos nyíregyházi Aquarius Élményfürdőbe és Fürdőgyógyászatra!

Sokat hallottunk már arról, hogy a gyógyvíznek jótékony hatása van, de lássuk be őszintén, alapvetően nem vagyunk tisztában azzal, hogy mi is történik szervezetünkkel a gyógyvízben.

Magyarországnak hatalmas kincse a termálvíz, aminek jótékony hatását egyszerűen vétek nem kihasználni! A termálvízzel, és az ahhoz kötődő egyéb terápiákkal egy külön tudományág, a fürdőgyógyászat, másnéven balneológia foglalkozik. Rendkívül fontos megértetni az emberekkel, hogy egy olyan csoda áll rendelkezésükre, amivel rengeteget tehetnek az életminőségük javításáért! A fürdőzés nem csak arról szól, hogy pancsoltunk, és lazítottunk egy kicsit. Pontosabban erről is szól, és épp ez a lényeg: úgy teszünk jót a testünkkel, hogy közben voltaképp szórakozunk, kikapcsolódunk!

Látogasson el a varázslatos nyíregyházi Aquarius Élményfürdőbe és Fürdőgyógyászatra!

A gyógyvíz hidrosztatikai nyomást gyakorol a bőrre. Lazító hatásának köszönhetően csökken az érfalak ellenállása, így tágul az erek átmérője, ennek köszönhetően pedig csökken a vérnyomás, így a szív munkája könnyebb, és hatékonyabb lesz. A gyógyvíz sós páráját belélegezzük, ami kiváló gyulladáscsökkentő, és nyákoldó. A rendszeres gyógyfürdőzés csökkenti a vércukorszintet, a koleszterinszintet, és a gyulladásos sejtek koncentrációját. A vizsgálatok eredményei azt mutatják, hogy a gyógyvíz a mozgásszervi betegségeknél szignifikánsan csökkenteti a fájdalmat, javítja az ízületek terhelhetőségét, mozgástartományát, összességében a funkcióját. Mindez a víz összetevőinek, hőhatásának, nyomásának és felhajtóerejének köszönhető.

Látogasson el a varázslatos nyíregyházi Aquarius Élményfürdőbe és Fürdőgyógyászatra!

A termálvízhez kötődő egyéb terápiák széles választéka megtalálható a nyíregyházi . A gyógyulást szolgálják a súlyfürdő, a szénsavfürdő, az orvosi gyógymasszázs, a nyirok- és vénás keringést fokozó vízsugár masszázs, és a vízi torna kezelések. A fizikoterápia eszközei is rendelkezésre állnak, úgymint az ultrahang, a lágylézerterápia, és a különböző elektromos kezelések, illetve a speciális hatású lökéshullám terápia. Az iszapkezelés jótékony hatásáról se feledkezzünk meg.

Látogasson el a varázslatos nyíregyházi Aquarius Élményfürdőbe és Fürdőgyógyászatra!

Betegeink szinte kivétel nélkül arról számolnak be kezelésüket követően, hogy sokkal jobban bírják a mindennapi mozgást, a fizikai megterhelést, egy kúra után akár hónapokig fájdalommentesen élhetnek. Olyan mértékű javulás érhető el, amivel elodázható, vagy az akár el is kerülhető egy műtét, és ebben áll a hazai balneoterápia csodája!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top