nlc.hu
Nyereményjátékok

A kis herceg előadás Budapesten

A kis herceg előadás februárban Budapestre látogat

Talán nincs olyan ember, aki ne tudná, hogy az alábbi idézet miből van: "Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

Játssz velünk és nyerd meg a páros belépők egyikét A kis herceg című előadásra!

Igen, a helyes válasz A kis herceg, melynek kedvelői egy különleges előadás keretében találkozhatnak kedvenc történetükkel

A kis herceg előadás az Erkel Színházban

A Broadway Entertainment Group nagysikerű produkciója, Antoine de Saint-Exupéry azonos című regénye alapján készült A kis herceg 2024. február 14. és 18. között Budapesten is megtekinthető az Erkel Színházban, miután Párizsban, Sydney-ben és Dubajban is telt házzal játszották, a Broadway-n pedig egy teljes szezonban műsoron volt. A történet, amely a kicsiktől a nagyokig mindenkit elvarázsol, lenyűgöző karaktereken, színes jelmezeken, sok táncon, zenén, csodás látványon és az akrobatika mozgalmas világán keresztül tárul a nézők elé.

„Izgatottan várjuk a budapesti folytatást. Utazása közben A kis herceg sokféle emberrel és kultúrával kerül kapcsolatba, és mindenkinek a szeretet üzenetét közvetíti. A barátságról, magányról, mások és a bolygónk iránti szeretetről és törődésről szóló történetét igyekeztünk alázattal átültetni a szaharai sivatag kulisszái közé” – nyilatkozta Anne Tournié rendező az előadásról.

A kis herceg előadás az Erkel SzínházbanA kis herceg korra való tekintet nélkül megtalálható megannyi ember könyvespolcán. A regényt 250 nyelvre fordították le, és 200 millió példányt adtak el belőle, ezzel minden idők második legkelendőbb könyvévé vált.

A kis herceg c. előadás a budapesti Erkel Színházban látható majd francia nyelven, magyar feliratozással. 5 év alatti gyerekek felnőtt kísérőik ölében ülve követhetik az előadást, számukra a belépés ingyenes. Az előadást két felvonásban játsszák, melyek 45 és 40 percesek, közöttük 20 perc szünettel.

További információk a www.thelittleprincetour.eu oldalon.

A kis herceg előadás az Erkel Színházban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top