Nyereményjátékok

Vizek ölelésében – Töltődj fel a Ráckevei Duna-ág és környékén

Kiadós séták a szabadban, bringatúrák és jó hangulatú kirándulások a vízparton, madárcsicsergős reggelek – megállíthatatlanul érkezik a tavasz, és a természet ébredése mellett Nektek is ideje feltöltődni és új élményeket begyűjteni! És még csak messzire sem kell menni mindezekért, hiszen a Fővárostól egy karnyújtásnyira található Ráckevei Duna-ág és környékének legjobb kirándulóhelyeit ajánljuk!

Vizek ölelésében – Töltődj fel a Ráckevei Duna-ág és környékén

A szigetszentmiklósi Csepel Autó Gyártmánymúzeumot az egykori Csepel Autógyár területén hozták létre, amely fénykorában mintegy 10 000 embernek biztosított munkalehetőséget. A gyűjteményben makettek, alkatrészek, fényképek, és dokumentumok, valamint különböző járművek tekinthetőek meg, melyek egytől egyig ma is üzemképesek. Az élőszavas tárlatvezetés teszi igazán élménnyé a látogatást! Itt tudsz bejelentkezni!

Vizek ölelésében – Töltődj fel a Ráckevei Duna-ág és környékén

Napjainkban már nem a folyóvíz „erejével” működik, de ezzel mit sem veszít vonzerejéből a ráckevei Hajómalom, ahol áprilistól októberig lépésről lépésre megtekinthető, hogyan lesz a búzaszemekből liszt és ahol a molnárok készségesen „lemázsálnak” minden lelkes látogatót!

Vizek ölelésében – Töltődj fel a Ráckevei Duna-ág és környékén

Ha pedig „víz”, akkor fürdőzés!

A Ráckevén található Aqua Land Termál-, és Élményfürdő  komplexumában található Kevei Gyógyvíz főleg mozgásszervi panaszokra nyújt természetes gyógymódot, de a hétköznapok fáradalmaiból eredő regenerálódásra is kiváló alternatíva. A fürdő területén található, 1040 m mélységből nyerik ki a 47 Celsius fokos termálvizet, melyet a Gyógyhelyi- és Gyógyfürdőügyi Főigazgatóság hosszú kutatómunka és laboratóriumi vizsgálatok alapján 2007. december 06-án gyógyvízzé nyilvánított.

Vizek ölelésében – Töltődj fel a Ráckevei Duna-ág és környékén

A fürdő egyes részlegei állandó, más részlegek időszakos üzemeltetésével biztosítják az évszaknak megfelelő komplex-, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban a fedett részek üzemelnek – Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, kültéri Kevei Gyógyvizes ülőmedence, kültéri Caracalla termálvizes élménymedence -, főszezonban mind ezek kiegészülnek a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel.

Több napra tervezel? A fürdőhöz közvetlen kertkapcsolatában és üzemeltetésében lévő Thermal Camping és Faházas Villapark egész éves nyitva tartással és a fürdő szolgáltatásaival várja vendégeit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top