Nyereményjátékok

Bakancslistás élményekkel töltött kalandok Lillafüreden

Simogató napsugarak, mámorítóan friss levegő, éledő erdő és megannyi kirándulási és szórakozási lehetőség. Legyen szó röpke pihenésről édes kettesben vagy hosszabb kikapcsolódásról egy családi vakáció alkalmával, Lillafüred és a Palotaszálló tökéletes választás minden évszakban.

Játssz velünk és nyerd meg a 2 éjszakás feltöltő pihenést 2 felnőtt részére a Lillafüredi Palotaszállóba: szállás főúri kastély hangulatban, Prémium kétágyas szobában!

 

Éljük át a Mátyás korabeli főúri hangulatot az élő zenés esteken, ínycsiklandó Palota védjegyes szörpkülönlegességeket kóstolgatva. Tavasszal találkozhatunk Pokorny Lia előadásaival, a Honeybeast akusztikus koncertjével, Zoller piano zongoraesttel, a Voice & Piano maratoni élő zenéjével, Falusi Mariann pedig igazi üdítő színfoltja a nyári zenés-beszélgetős esteknek. Élvezzük a szálloda borospincéjében rendezett borkóstolókat vagy tematikus borvacsorákat, a nyári estéken a szálloda kertjében vetített kertmozi filmeket vagy gyönyörködjünk a környék fényeiben a vezetett éjszakai túrákon!

Hotel Palota Lillafüred

Hotel Palota Lillafüred

Kihagyhatatlan program egy libegés a Libegőn vagy csónakázás a Hámori tavon, felfedező túra a lenyűgöző Anna és István cseppkőbarlangokban vagy a Zsófia kilátónál, melynek névadója Teleki Zsófia, a Palotaszálló névadójának édesanyja. Kulisszatitkokból sem lesz hiány, hiszen különvonatok indulnak a lillafüredi Pisztrángtelep nem mindennapi felfedezésére. Ha nem a pisztrángoshoz zakatolunk, kóstoljunk bele a minket körülölelő erdő ehető alapanyagaiba egy gasztroexpressz alkalmával.

Bakancslistás élményekkel töltött kalandok LillafüredenA kirándulások után kényeztető masszázsok, professzionális arckezelések, indiai fejmasszázs és szaunaszínház élmények biztosítják a teljes testi-lelki feltöltődést. Az esősebb napok alatt fedezzük fel a szálló több mint kilencven éves múltját a vezetett háznéző sétákon vagy egyénileg a QR-kódos virtuális túra által.

Érdemes megtekinteni programnaptárunkat és előfoglalási árakon megtervezni pihenésünket! Aki jól érezte magát, nincs is más dolga, mint regisztrálni a Palota Royal Club hűségprogramba, hogy további előnyökhöz jusson!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top