nlc.hu
Nyereményjátékok
Az eddigi leggazdagabb programkínálattal várják a családokat a Vasúttörténeti Parkban, a dm Gyereknapon

Az eddigi leggazdagabb programkínálattal várják a családokat a Vasúttörténeti Parkban, a dm Gyereknapon

Idén május 25-én és 26-án ismét a Vasúttörténeti Parkban startol el az év egyik legjobban várt és legnépszerűbb fővárosi eseménye, a kétnapos gyereknapi rendezvény. A dm Gyereknapon ezúttal is számos izgalmas program kínálkozik majd a kicsiknek és nagyoknak a felhőtlen szórakozás és az ismeretterjesztés jegyében.

Évek óta töretlen népszerűséggel jegyezhetjük a Vasúttörténeti Parkban megrendezett dm Gyereknapot, a program pedig a családi kikapcsolódás mellett évről évre a legújabb és legfontosabb témákat hozza el a látogatók számára. Az egészségtudatosság, a közlekedéskultúra és a sokszínű tanácsadás pedig ezúttal sem kevesebb mint 70.000 négyzetméteren várja a látogatókat: Európa legnagyobb interaktív vasúti parkjában szabadtéren és az Orient-csarnokban egyaránt. Idén érdemes előre tervezni a családoknak, hiszen az early bird kedvezménnyel 2.700 Ft-os áron vehetik meg belépőiket május 19-ig.

Az eddigi leggazdagabb programkínálattal várják a családokat a Vasúttörténeti Parkban, a dm Gyereknapon

Mindkét napon 10 és 18 óra között állnak rendelkezésre a programok: a Nagyszínpad zenés-táncos koncertekkel, míg az Orient-színpad bábszínházi előadásokkal várja a látogatókat. Két előadás között pedig játékos programok sorakoznak majd, amerre a szem ellát: a dm Szépségbuszához érdemes előre regisztrálni, ha hajfonással, körömfestéssel vagy egy szép sminkkel dobnánk fel a napot. Az egészségtudatos táplálkozás népszerűsítése finom falatok kóstoltatásával is társul többek között a Nestlé és a Pölöskei szörp, a Detki, a dmBio vagy a Biopont standjainál. Számos ismeretterjesztő program lesz mindkét nap, amit érdemes kipróbálni: a Continental Kresztergom pályáján, a MÁV Zrt. standjánál, vagy a Közút Zrt. által felállított KRESZ – parkban játékosan tanulhatnak a gyerekek a KRESZ-ről és a vasúti közlekedésről, de részt vehetnek az Alfa Biztosító szimulátoros programján is.

„A gyereknap minden évben az egyik legvidámabb és legkedvesebb nap számunkra is, hiszen ilyenkor a Park még inkább megtelik mosollyal és gyermekkacajjal. Az idei programsorozatot is ennek szolgálatába állítva szervezzük, örömmel várjuk a családokat és bízunk benne, hogy ismét maradandó élményekkel gazdagodnak majd. ” – mondta Schvéd Norbert, a Vasúttörténeti Park vezetője.

További információ: http://www.vasuttortenetipark.hu/

A Szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top