Nyereményjátékok

A gyerekek fővárosa Donovalyn található

Donovaly nyáron átválozik a gyerekek fővárosává, ahol nagyon sok attrakció vár a gyerekekre. Nálunk garantáltan nem unatkoznak a gyerekek.


Donovalkovo egy interaktív gyermekváros 3-10 éves gyerekeknek.  A gyermekvárosban 21 darab miniház található,  amelyek teljesen autentikusak, méretre szabott berendezéssel. A házakon és a berendezéseken kívül autentikus jelmezekkel várjuk a kis vendégeinket a tökéletes élményért. Donovalkovóban a szórakozást animátorok irányítják és a gyerekeket megtanítják tankolni, tüzet oltani, pénzzel bánni,  bevásárolni és még sok mást.


A Donovalkovo gyerekváros minifarmján várja a kis gazdákat a sok, sok mini állat. A kis gazdák etethetik itathatják az állatokat. A következő fontos része a mi gyerekvárosunknak a valós közlekedési helyzeteket hűen modellező KRESZ pálya, amely remélhetően a gyerekek kedvencévé válik. A KRESZ pályán játékos formában sajátíthatják el a kicsik a közlekedés alapszabályait, ami azért is különösen hasznos, mert ezáltal később ösztönszerű képességüké válik a balesetmentes közlekedés Az ügyes sofőrök a nap végén, jogosítványt is kapnak.
Az idei szezon újdonsága a miniatűr kisvonat, amely a kisváros körül szállítja kis utasait.

„Kisegér” Gyermek Park

A Donovaly Fun Arena adrenalin központ 2017 nyarán egy egyedülálló újdonsággal bővül Szlovákiában – gyermek vizes élmény és oktató park 9 attrakcióval. Egyik a másik után következik és végül egy egészet alkot.


Központunk, PARK SNOW Donovaly, mely a téli pihenés kedvenc helye, szórakozóhelye akár siléceken, akár snowboardon, nyáron szórakoztató adrenalin központtá alakul át – Fun Arena Donovaly. Legnagyobb attrakciói a tobogán és bobpálya, kötélcentrum, továbbá bungee trambulinnal, 8 helyszínes trambulin , gyermek kötél centrummal várja a látogatókat.


Ne habozzanak, látogassák meg Donovalyt családostól, garantáljuk hogy felejthetetlen élményekkel térnek haza

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top